http://fi.sputniknews.com/politiikka/20151011/474775/usa-afganistan-qunduz.html   "Vahingossa" tehdyssä iskussa kuoli 22 ihmistä, joukossa kolme lasta. Laajemmassa mielessä Qunduzin sairaalan rauniot kertovat ilmaiskuihin nojaavan USA:n Lähi-itä-politiikan epäonnistumisesta, kirjoitti Dreyfuss.

http://humansarefree.com/2015/10/after-knowingly-bombing-civilian.html  (Neljä päivää, neljä eri selitystä USA:lta Lääkärit ilman rajoja -sairaalan pommituksesta Afganistanissa.)

http://www.activistpost.com/2015/10/that-awkward-moment-when-one-nobel-peace-prize-winner-bombs-another.html "NATOn koneet pommittivat Lääkärit ilman rajoja -sairaalaa tunnin, vaikka eräs lääkäreistä teki hätäpuhelun NATOon ja Washingtoniin. Hyökkääjät tiesivät tarkoin mikä heidän kohteensa oli, sairaalakiinteistön GPS-koordinaatit oli heille annettu aikoja sitten Lääkärit ilman rajoja-järjestön puolesta."

Jutun lähde, koska kaikki ei ole koskaan mustavalkoista, mikään maa pelkästään hyvä/paha, tämä on mielestäni suomentamisen arvoinen: http://humansarefree.com/2015/10/russian-precision-strikes-bring-panic.html

Koko maailma tahtoo terrorismin kukistamista. Venäjä näyttää edellä suuntaa.  Kirjoittanut tutkija Stephen Lendman, Global Research

"Lokakuun 3. päivä, ( Tass said ) Venäjän lentokone pommitti 50:tä ISIS:in kohdetta aiheuttaen tyrmistystä sen joukoissa. Kenraali Andrey Kartapolov sanoi: “Koneet ovat lähteneet Hmeimim:in lentotukikohdasta yötäpäivää kohteenaan koko Syyria. Viimeisenä kolmena päivänä olemme onnistuneet häiritsemään terroristien infrastruktuuria ja merkittävästi vähentämään heidän taistelukykyään. Tiedusteluraportit sanovat että sotilaat poistuvat alueelta. Bunkkerintuhoaja, ilmapommi BETAB-500 pudotettiin Sukhoi Su-34:sta lähellä Raqqa:a ja se tuhosi terroristien komentokeskuksen sekä maanalaisen räjähde- ja sotatarvikevaraston. Voimakas täsmäelektro-optinen ilmapommi, TV-ohjattu KAB-500 pudotettiin ISIS kohteeseen lähellä Maarrat al-Numan:ia, tuhoten sen rakennukset, aseet, ammukset, polttoaineen ja varusteet. Valokuvatodistusaineisto osoitti suurta tuhoa ISIS-kohteessa ja dronet ylläpitävät valvontaa kellon ympäri siellä tapahtuvasta toiminnasta. Valikoidut kohteet ovat ripeästi kahlittu, huolimatta atmosfäärin olosuhteista", Kartapolov kertoi.

“Paniikki ja sekasorto vallitsee ISIS:in riveissä, jopa 600 palkkasoturia on hylännyt asemapaikkansa ja pyrkivät ulos Eurooppaan." Libanonin arabiTV  Al Mayadeen raportoi ISIS-joukkojen evakuoineen joukkojaan Raqqa:n alueelta. Vahvistamaton määrä on vedetty pois.

Kun Venäjän kampanja alkoi, Putinin puhemies Dmitry Peskov sanoi että kohteena on ISIS ja muut terroristiryhmät. "Nämä organisaatiot ovat hyvin tunnettuja ja kohteet on valittu Syyrian sotavoimien kanssa yhteistyössä."

USA:n media mainostaa tieten tahtoen Pentagonin harhatietoa ja isoja valheita. Esimerkiksi ilmavoimien kenraali Robert Otto väittää miten Venäjä käyttää “dumb"-pommeja eikä laserohjattuja tarkkuus aseita, syyttäen Moskovaa vastuuttomasta pommituksesta - päin vastoin kuin on totuus. Väitteet että Venäjän ilmaiskut tappavat siviilejä ovat tahallisesti vääristeltyjä. Kohteet on huolellisesti valittu että niitä vältetään - toisinkuin Amerikka toimii.

Venäjä julkaisi kuvia täsmäpommien tuhoamista ISIS kohteista täydellisellä tarkkuudella ja ilman vaikutuksia sivullisille. (linkissä) USA:n viimeisin hirmuteko oli ottaa kohteeksi Afgaanisairaala tarkoituksellisesti, tappaen ja haavoittaen lääkäreitä, henkilökuntaa ja potilaita. Tahallinen sotilaallinen teko, siviiliuhreja.

Washington ei tee yhteistyötä Venäjän kanssa todellisessa terrorisminvastaisessa sodassa ilmiselvistä syistä.  Sotiminen sabotoisi sen päämäärää, he käyttävät ISIS-joukkoja ja muita takfiri (sunnimuslimi) terroristeja saavuttamaan strategiset päämäärät.

USA:n imperialismi ( US imperialism) raunioittaa kansakuntia, polttaa maanosia ilmiliekeissä, murhaa miljoonia, luo vihamiehiä, synnyttää uudelleen ISIS:ien kaltaisia elementtejä joita hyväksikäytetään imperialistisuuteen."

------

Putin paljastaa USA:n poliittisia ja sotilaallisia salaisuuksia:

https://www.youtube.com/watch?v=qkRf2Qb1TAE

Wikileaks: USA:n strategia luoda uusi maailmanlaajuinen oikeus- ja taloussysteemi TPP, TTIP, TISA

https://www.youtube.com/watch?v=Rw7P0RGZQxQ&feature=youtu.be