Saijankirjat Opastavia viestejä

2016

Esitämme jälleen onnistuneen havainnon sellaisen tarinan, miten olette suuntautuneet kauemmas, korkeammalle. Kunnes olettekin suunnistaneet suorastaan aivan korkeimmalle tasanteelle elämässänne. Jolloin saavutte sille pisteelle jatkossa millä kaikki onnistuu. Ja on täysin oma valintanne oletteko jäseniä kauniin maan, vai taivaan kappaleiden omistajia suorastaan. Mutta kuitenkin olette sellaisen polun suorittaneet, joka sallii kummankin vaihtoehdon olla totta. Ja tulla nähdyksi siten todellisena, miten olettekaan edistäneet sellaista ajatelmaa hyvistä onnistumisistanne. Ja se tämä tällainen tapaus elämässänne on kuitenkin aivan omaa luokkaansa, eikä siinä havaita edes mitään erikoista tapahtuneen vaan on se täysin kuten kaikki muukin arkipäiväinen elämässänne tapahtuva muutos. Olematta kuitenkaan sellaisen arkipäivän tapahtuma joka jäisi huomaamatta jäseniltänne, vaan olette kyllä kaikki täysin tietoisia sellaisesta uudesta tuulesta joka suorastaan tempaisi teidät mukaansa ottaen kauniimpaa vaellusta kohti.

 

UUDET HAVAINNOT

Esitämme seuraavan jakeen siten valaisten sellaista tarinaa joka sallii kuulla asioiden oikean laidan, silloin kun lähennyitte sellaista ajanjaksoa joka tähän kaikkeen teitä saatteli matkassaan. Ja saitte nähdä jotain omituista katseellenne, sillä saavutitte silloinkin sellaisen paremman näkökyvyn, että sallivat he valaista useaakin uutta esinettä ja mallia ympärillään. Olematta tietoinen ollut niistä aiemmin. Siksi juuri saattelemme teidän ajatuksianne näin tarkasti että sallitte kuitenkin kaiken saapua hyvän elämäänne, kunhan vain ensin olette sen kaiken todellisena nähneet. Ja sellaisen taidon saatte tänään omistaa, sillä olemme päättäneet paljastaa kaiken silmillenne olkaa hyvät!

 

NÄKY ÖISELLÄ TAIVAALLA YLLÄTTÄÄ VALMISTAUTUMATTOMAT

Kerromme ensin miksi sallimme kaiken tapahtua vasta tänään. Vaan on siinä salaisuus kumottu luonaan sitten paremmin ja olette suorastaan kaipaavia olentoja jo seuramme suhteen. Joten valaiskoon iltataivaanne tänään paremmin kuin koskaan aiemmin maatanne kaunista. Vaan on sekin jae sitten oltava kaiken arvoinen, missä paljastamme uuden merkityksen sille kaikelle näylle jonka kohtaatte öisellä taivaallanne. Selitämme ensin onko se kaikki jollakin tavalla vaarallista. Ja kerromme kaikille, että suorastaan on se vaarallista heille jotka eivät siitä mitään ymmärrä, vaan ovat mieltään vailla mielipuolisia, kuunnellen teitä viisaampia. Ja ovat he valmistautuneet siten huonosti kaikkeen tällaiseen tapahtumaan, mikä saattaa olla täysin totta luomakunnassane aina toisinaan. Että saattelevat he jäseniään sitten valaisemaan sen merkitystä, mitä se saattoi tarkoittaa.

 

SALAISUUDEN VERHON AUKEAMINEN, AIKAISEMPI NÄLÄNHÄTÄ VAHVISTI LUONNETTAMME

Olemme valmistelleet teille siis salaisuuden verhon aukeamisen, joten olkaa kuulolla ja nähkää kaikki totena. Kuten olettekin totta te jokainen luonanne ja elätte yhdessä vailla vaaroja, tuntien sen kaiken yhtenäisyyden joka teitä yhdistää. Olette varmaan nähneet kaikkea kamalaa mielestänne, vaan on se kuitenkin valaiseva aatos kauniimpi vastustaa kuin sellainen jokin nälänhätä, jonka olette myös kokeneet te Suomen maan kansalaiset. Eikä teillä ollut silloin juurikaan mitään mistä ammentaa ateriaanne, vaan selvisitte juuri ja juuri. Vaan se vahvisti luonnettanne, sillä havaitsette yhä miten teitä muistuttavat he vanhemmat henkilöt miten tärkeää on olla ateriansa suhteen kiitollinen. Ja olla vaiti sellaisesta tapahtumasta, joka sallisi kaiken päättää aterianne suhteen. Sillä sanovat he vanhemmat ihmiset jotain siihen suuntaan kuten kuunnelkaa, oletteko valaisseet puhettanne soljuvaa että varoisitte kuitenkin suulaita olemasta ja kertomasta jotain harkitsematonta ympärillenne.

 

SANOJEN HARKITSEMATON KÄYTTÖ, ELI ILKEÄMIELISET KORAHDUKSET KURAVEDESTÄ, ÄLKÄÄ ILKEILKÖ TOISILLE

Sellaisen taidon soisimme teidän yhä muistavan ja oppivan uudelleen. Mutta muistatteko vielä heitä henkilöitä jotka olivat niin viisaita puheissaan, kysymme? Usein teillä jää huomioimatta sellaiset pienet merkitykset sanojen, joita päästelette suustanne kuin pienet suulaat sammakot kuravedessään. Ettekä valaise mikä voima ja valta onkaan kätketty sellaisiin omituisiin korahduksiin suorastaan. Meidän korviimme kuulostavat ne juurikin korahduksilta. Joten olkaa tarkkoina oletteko muistaneet tarkistaa ensin arvionne suusta pääsevien jakeiden suhteen. Oletteko havainneet miten saavuttavat ne muiden korvat ja ovat suorastaan turmiollisia toisille henkilöille, jos ovat ne ilkeämielisesti jaettu kuuluville.

 

KUUNTELEMINEN

Sillä kuuntelette usein näennäisen tarkkaamattomina ympäristöänne, vaan on se todellisuus kuitenkin toinen. Ja kuuntelette suurella korvalla kaikkea sellaista uutta asiaa, jota juuri nytkin jaamme. Sillä näennäisesti olette kuuntelevia, vaan kuuletteko sittenkään. Olemme havainneet osan halkeavan suorastaan omaisuutensa omistamisesta, vaan se salaisuus suunnitelmistanne on jäsenenne tiedossa jo aiemmin kuin sellaista aioitte edes suustanne päästää valloilleen. Ja on se sellainen taito jäsentenne kesken vallitseva kyky olemassa oleva tälläkin hetkellä, että kuunnelkaa toistatteko heidän puheitaan joita olette kuunnelleet aiemmin. Vai oletteko ihan omia ajatuksianne jakamassa ympärillenne, tuoreita ja aavistuksen verran kuvitteellisia mielestänne. Vaan sekin tunne jää teillä taka-alalle, kunhan jäsenenne kuuntelevat samaa. Ja näkevät kukin kohdallaan, miten ovatkin kaikki suorastaan naurettavan helppoja ominaisuuksia kuunnella ja olla vaiti sellaisen tiedon kohdatessaan.

 

HENKIMUODON AUTTAJAT TULEVAT JULKI ENNEN PITKÄÄ, PELKOKAAPU POIS

Salaatte yhä ympärillänne olevia auttajia saapumasta, vaan se salaisuus tulee julki ennen pitkää. Ettekä valaise heidän avullaan juurikaan mitään uutta maapallollanne. Ettekä usein edes huomaa heidän vaikutustaan ympäristöönne, niin tottuneita olette jo heidän seuraansa. Vaan on se kuitenkin valtava etu teille että ovat mukananne, kulkien päivissänne. Ja salaatte kaiketi vain siksi, että olette hieman peloissanne yhä vielä. Vaikka saattaisitte kyllä karistaa jo ne pelkokaapunne menemään matkoihinsa ja valaista kaiken kirkkaudellanne, mittaamattomalla määrällä valoa.

 

KUUNTELEMMETÄHDISTÖJEN PUHETTA MIELESSÄMME, KAIKKI ON MAHDOLLISTA, SISÄISEN TYÖN TÄRKEYS

Sellaisen tarinan kerromme, jolla ei ole vastustusta enää sitten jatkossa. Joten olkaa liittymässä uuteen valoverkkoon joka saapuu luoksenne tänä iltana, etsiessänne taivaaltanne sitä kuutanne, jota ilman ette useinkaan maailmaanne valaise. Sillä ainoa valonlähteenne on öisin se taivaankappaleenne, saapuva kuutamo. Esillä ovat ne kaikki tähdistöt joille voisitte terveisiänne lähettää. Sillä olette saapuneet heidän jäsenikseen suorastaan, sillä tavalla kuunnellen heidänkin puhettaan mielessänne. Että salaatte vain kaiken katseeltanne, kunnes näette suoremmin.

Selvästi olettekin valaiseet itse jo mielestänne kaikkea, vaan on se kuitenkin vielä pieni valo jonka saatte aikaan. Ettekä kuuntele vielä jotain sellaista uutta sanomaa, joka voisi kertoa miten lisätä sitä volyymia uuteen taitoonne. Sillä kaikki on mahdollista mitä saatatte kuvitella mahdolliseksi. Vaan se merkitys kaikkeen löytyy sisältänne, sillä olette kyllä valaisseet ympäristöänne uusilla ajatuksilla. Mutta oletteko suostuneet sisäiseen työhön. Olemme huolestuneita siitä puolestanne. Sillä toisinaan olette ajatuksia vailla oleva henkilö, joka suorittaa vain työpäiväänsä toisen perään, ollen vaiti kaikesta kauniista ympärillään olevasta.

 

ILTATAIVAS LAULAA SÄVELIÄ, PYYNTÖ TÄHDILLE KAIKISTA VÄÄRYYKSISTÄ, UUSI KÄSITYS JA TAIDOT

Sellaisen tarinan siis saatte kuulla tänään, ollen esillä itse tänään mielessänne. Siten tehden, että kuunnelkaa sitä iltataivastanne, laulaako se teille suorastaan jotain säveliä. Vai oletteko suvainneet saapua lainkaan katsomaan, emme osaa sanoa. Selitämme kuitenkin vähän lisää sen varalta että käsitätte kaiken väärin laatimamme ajatuksen.

Se jae kuuluu täten: suvaitkaa esittää luonanne pyyntö tähdille kohdistettu, jolla esitätte mieleisenne vaatimuksen suoristaa jotain asioita ympäristössänne jotka olette mielessänne havainneet puutteellisiksi tai vääriksi suorastaan. Ja näin tehden olette vahvistaneet sitä sidettänne meihin päin, että pyydätte ja näette kyllä saatteko vaatimanne vai ette. Kuuntelemme aina suorastaan innostuneina miten olette keksineet, jotain uutta käsitystä ympärillenne maailmasta, tai kuuntelette uutta kaikua uusista taidoistanne. Ja olette havainneet sellaisen pyynnön vielä puuttuvan, että ette ole tavallaan lunastaneet sitä postilähetystänne saapuneeksi luoksenne sillä tavoin.

 

KÄYTÖKSEN KORJAAMINEN TAITOMME AVULLA, JONKA TEOLLISTUMISEN AIKA VEI UNHOLAAN

Selitämme havainneenne jotain ympärillänne jota saattaisitte haluta muuttaa. Ja on se varovainen arviomme seuraavanlainen: kuunnelkaa ympäriltänne kantautuvia jäsentenne puheita, oletteko tyytyväinen niiden laatuun. Vai tahtoisitteko heidän hieman parantavan käsitystään ympäristöstään kysymme?

Sellaisen taidon kuunnella, kehititte jo aikojen alussa. Joten käsitätte kyllä miten voitte suvaita heidän muuttavan käytöstään. Ja olettekin jo kokeillleet osa sitä taktiikkaa toisiin, jota käytitte kuin tavanomaista aparaattianne aiemmin elämässänne. Mutta kukin kohdallaan on kaiken jättänyt unholaan. Sillä kuuntelette jäseniänne suorastaan enää puolella teholla. Sillä saavutitte huipun maallisessa kehityksessänne teollistumisen myötä, ettekä enää havainneet sellaista taitoa hyödylliseksi, joka parantaisi kyllä luonteenlaatuanne suorastaan kertaheitolla.

 

TAITO KUUNNELLA, ERIKOINEN MERKKI

Olemme vapautuneita sen suhteen että osaatte kyllä käyttäytyä toisianne kohtaan kauniisti. Ettekä havaitse sellaista että suunnittelisitte heidän kaappaamistaan omistukseenne tavallaan siten, että kuuntelisitte kokoajan mietelmiään. Sellaisen taidon siis omistatte josta olemmekin puhuneet aiemmin.

Selitämme, vaan olemme vapautettuja jälleen tälläkertaa tiedon jakamisesta joten olkaa hyvät ja saapukaa illalla. Olemme varmoja että tälläkertaa ette pety. Suorastaan kihisemme uteliaisuudesta mikä teidän reaktionne tulee olemaan. Ettekä saa lainkaan ajatella jotain huonompaa tapahtuvan luomakunnassanne. Ollen se merkki hieman erikoinen havaita, mutta kuitenkin ovat ne kaikki havainnot jo kirjattu järjestelmiinne ja ovat nämäkin siis toisinaan havaitut, olkaa huoleti.

 

SUOJELIJAT, KOMEETTOJEN AJANJAKSO MAAPALLON HISTORIASSA KUN OLIMME SAAPUNEET TOISENLAISELLE VYÖHYKKEELLE AVARUUDESSA

Esitämme olevamme suojelijoitanne, joiden ei anneta tietenkään saapua luoksenne henkilökohtaisesti esillä ollen reaaliajassa. Vaan se havainto on yksin teidän luonanne, oletteko valveilla vai estättekö kaikkea olemasta totta. Kuuntelemalla miten mielenne vaeltaa yksinään kylmässä ja pimeässä. Etsitte maalia saapuvaa etäämmältä katseellenne. Vaan sekin jae on oltava näkyvä, miten selitätte usein jaksoja maapallon elämässä. Kummallisen ajanjakson sellaisen, jolloin saattelitte näkyville useitakin komeettoja ja taivaankappaleita. Se maallinen taivallus kertoi katselijoille, miten olitte saapuneet toisenlaiselle vyöhykkeelle avaruudessa. Joten saattelitte usein huolestuneita jäseniä huomioimaan ovatko ne jäsenet taivaankappaleet vaarallisia olemassaolollenne. Vaan sen saivat huomata että pelkkää hyvää toivat matkassaan, sillä ohittivat kauniisti kiitäen aurinkokuntanne kaukaa ja sallivat kuitenkin havaita itsensä, kuunnellen useitakin huomioita liikkumisestaan.

 

Sellaisen tarinan siis kuulette ensi kerralla, ovatko nämä olennot saapuneet jotain kummallisia olentoja taivaankappaleiden muodossa vai ovatko suorastaan eläviä kumppaneitanne. Olkaa hyvä, olette hyvä.

Kiitos.

 

Great_Comet_of_1577.jpg

wikipedia great comets

http://www.hs.fi/tiede/a1382078384482

http://artoni.mbnet.fi/Data/Aurinkokunta/Komeetat.htm

"Komeettoja on jopa satoja miljoonia kaukana Pluton radan takana, jota kutsutaan Oortin pilveksi tai Oortin varastoksi. Sen olemassaolon ennusti Jan Oort, ja sai kunniakseen nimensä kyseiselle komeettavarastolle. Pilven läpimitta on puolitoista valovuotta, joten sen luokse pääseminen ei olisi mikään nopea reissu.

On selvää, ettei täysin varmasti voida tietää Oortin pilven olemassaoloa, koska jäisiä, pieniä komeetan ytimiä ei valaise minkään tähden valo, vaan ne harhailevat ikuisessa pimeydessä. Toisinaan jonkin tähden tai muun taivaankappaleen vetovoima saa ne suunnistamaan kohti sisempää aurinkokuntaa, jolloin nimetään uusi komeetta.

Oortin pilvi on aurinkokuntamme viimeinen raja, ja tässä on aurinkokunnan päätepysäkki. Matkaa Oortin pilven reunalta aurinkoon on liki yksi valovuosi."