(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2018)

linkki ei enää toimi

https://saijankirjat.jimdo.com/2018/01/03/näkeminen-ja-tuonpuoleisen-tasanteet-a-b-c/

Lyhyesti, viesti oli nyt hyvin selkeä joten lukekaa tarkemmin linkistä :)

 

"Olkaa onnellisia sillä viimein saatte tilaisuuden nähdä ja olla auttajina. Se maailma avautuu jokaisella joka mieleltään uutena aloittaa.  Ennakoimme vahvaa vuotta jokaiselle siinä mielessä että suojaatte näkökykyänne, mutta yhä vähemmän.

Ehdottaisimme vielä henkilöille lähtöön että siinä tasanteellanne saatatte palata taaksepäin todellisuudessa jos otatte liikaa maisemia näkyviinne, mutta ehkä syvennytte hyvin ja korjaatte jonkin tasanteen alun.

Mitä tarkoitti ”taaksepäin todellisuudessa”?   Sellaista ilman voisitte pysytellä, vaan otatte kuitenkin tasanteenne muodon ja aloitatte ensimmäisen jakeen luvustanne A. Ottakaa aina jakeenne A aloittaaksenne alusta. Se kuvittaa teidän matkaanne ikuista.

Korjaatte sitten tasannettanne ja siirrytte lukuun B.

Nousette yhä ulommas kaikesta ja korjaatte sijamuotoon C, korjaatte yhä jos aikanne mitta riittää ja aloitatte suuren lukemisen jostakin suuresta tavoitteesta.

On löydettävä itse kaikki eikä siinä kukaan toinen voi toimia avustajana. Korjaamme ainoastaan jos otatte väärän jakeen aloittaaksenne.

Innostamme sitten teitä jokaista aloittamaan hieman toisella tapaa että otatte vaikka jonkin esineen josta pidätte suuresti ja kuvittelette miten se antaa teille maagisia yhteyksiä tuonpuoleiseen.

Jokainen lisähenkilö tuottaa suuren ilon luomakunnassamme, sillä jokainen osallistuja tuo suuren määrän armollisuutta."

 

***

 

Alkupäivinä oli vaikeuksia kirjoittaa pitkän tauon jälkeen ja tämä seuraava oli osa viestistä jota en ole julkaissut. Toivottavasti näin ei ole, että muutumme lopullisesti vasta yli kymmenen sukupolven kuluttua :( Mutta toisaalta kun katselee hidasta historiaa... voi olla täysin totta. Tai ehkä energiapurkaus auringosta tapahtuu vasta silloin. Missä sitä itse silloin mahtaa olla...

 

"Olisiko teillä meille Uuden Vuoden 2018 toivotusta tänään 31.12? Ehdottamamme polun alkamiseen kuluu maailmassanne suunnilleen vuosituhat. Olkaa varovaisia miten kohtaatte heitä matkalaisianne aloittavia. Kuunnelkaa viitoittavia viestejänne olkaa hyvä. Korottakaa maailmassanne polkuanne, pikkuhiljaa nousette kukin kohdallanne.

Alkamiseen kuluu vuosituhat vielä!!? Ehdotamme teidän suuntaanne piristävää jaetta, olkaa väsyneitä jos olette mutta harkitkaa miten ottaisitte pois jotakin tunnustamaanne polkua joten aloittakaa ----" (yhteys katkesi)

 

***

 

Kannattaa lukea uusin Ultra-lehti, siinä oli taas monenlaista asiaa joiden parissa aika sujuu rattoisasti lukiessa.

Itseäni ilahdutti tämä juttu Sinuhe Egyptiläisestä, nyt tuli pari uutta kirjaa luettavaksi sillä en ole Sinuhea vielä lukenut sen lannistavan paksun ulkonäön vuoksi.

 

"Waltari itse antoi ymmärtää kirjassaan Neljä päivänlaskua Sinuhen sanelleen hänelle elämäntarinansa. Moista ajatusta ihmiset eivät kuitenkaan ole ottaneet tosissaan, niitä lukuun ottamatta jotka ovat olleet selvillä kanavointina tunnetun ilmiön olemassaolosta.

Waltari kirjoittaa: "Nyt on asianlaita niin, että egyptiläiset ovat alkaneet vainota minua ja he tunkevat väkisin ajatuksiini ja öisin he tunkeutuvat uniini niin ettei minulla ole siunaaman rauhaa enää heistä, vaikka he ovat ammoin sitten kuolleita egyptiläisiä ja pahin heistä on muuan Sinuhe, perin ikävä ja harmillinen mies joka lakkaamatta ahdistelee minua jotta kirjoittaisin hänestä kirjan."

 

***

 

http://eksopolitiikka.fi/tietoisuus/opas-yhden-lakiin/

***

https://kosminenvalo.wordpress.com/2017/12/30/katsaus-menneeseen-vuoteen-ja-silmays-tulevaan/

***

"Spiritismi huumasi älykötkin 1800-luvulla. Minna Canth: Jokainen sivistynyt harrastaa spiritismiä."

https://www.is.fi/viihde/art-2000005506717.html

***

http://www.ancientpages.com/2017/12/28/mysterious-moon-eyed-people-ancient-subterranean-race-in-conflict-with-the-cherokee/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=messagetoeaglecom_trending_articles_dec_24_28_2017&utm_term=2017-12-28