lens18604694_1330476391a-a--normal.jpg

Astrologi kertoo:

"Luku 13 on erittäin merkittävä pyhässä geometriassa – 13 planeetta aurinkokunnassamme (niitä ei ole vielä löydetty kaikkia), Jeesus ja 12 opetuslasta, aakkosten 26 kirjainta (13x2), 13 kuunkiertoa vuodessa, Israelin 13 heimoa. Englantilaisten aakkosten 13. kirjain on M, mikä ylösalaisin käännettynä on W, kokonaisen (suom. huom. "kokonainen" on whole) kaksi puolta, mies ja nainen, pyhä feminiininen ja pyhä maskuliininen. On 13 säveltä musiikkioktaavissa, 13 pääsysteemiä elämänkukassa ja 13 on taroteissa kuoleman kortti, mikä merkitsee transformaatiota. Sitä on pidetty pyhänä lukuna paljon aiemmin, ennen kun katolinen kirkko teki siitä epäonnen luvun."

http://www.squidoo.com/the-number-13-fact-myths-and-trivia

 

"Luultavasti tunnet tämän vaikutukset, jos tunnet olevasi pois tasapainosta, huonovointinen, vähän alakuloinen, ärsyyntynyt tai tunteellinen, laitat asioita väärään paikkaan, et pääse aamulla ylös sängystä tai et pysty nukahtamaan illalla. Kehorytmimme muuttuvat, koska suhteemme aikaan muuttuu. Lopetamme myötäpäivään kulkevan lineaarisen 3D-ajan ja astumme universaaliin, ei-lineaariseen, vastapäivään kulkevaan virtaukseen. Kaikki luonnossa ja universumissa, mukaan luettuna planeettojen kiertoradat, kulkee vastapäivään. Ainoastaan ihmiset yrittävät ns. kontrolloida energiavirtaa pakottamalla itsensä tarkkailemaan elämää jonkin luonnottoman voiman mukaan ja laittamaan energian kulkemaan omalla tavallaan, myötäpäivään. Mutta se on muuttumassa.

Kierron on hidastuttava, ennen kuin se pysähtyy ja sitten pyöriminen alkaa taas, kun olemme integroituneet planeettaenergian luonnollisempaan kiertoon. Muista, että tämä on energeettinen prosessi, ei fyysinen, vaikka luultavasti meillä on fyysisiä oireita. Voidaksemme siirtyä pois lineaarisesta 3D:stä, meidän on myös siirryttävä pois kaikesta, mikä pitää meidät siinä, ja luonnoton energiakiertomme on osa tuota prosessia, mikä on osa tietoisuuttamme ja ajatuksiamme, ja tämä luo energiakentän, mikä estää meitä integroitumasta täysin maapallon ja muun universumin energiaan. Käytämme jatkossakin kelloa varmistamaan, että menemme tapaamisiin ajoissa, mutta energiaprosessimme eivät enää ole epäsynkronissa muun universumin kanssa.

Jos tunnet, että olet hyvin irrallaan tästä kaikesta, rauhassa ja kuin toisella planeetalla, niin olet käynyt jo läpi tämän prosessin ja kiertosi on muuttunut, mikä merkitsee, että sinun täytyy kiinnittää ylimääräistä huomiota maadoittuneena pysymiseen, olet herkempi ympäröivälle tunne-energialle ja luultavasti löydät monia syitä jäädä kotiin yksin noin seuraavat 10 päivää. Tarkkaile, mitä tulee elämääsi ja lähtee siitä – pyöröovet joista puhuin hiljattain, ovat hyvin aktiivisena nyt. Kun avaat portaalit ja kutsut uudet energiat elämääsi, sallit kaiken, mikä ei resonoi niiden kanssa, lähteä samasta ovesta. Uudet ulottuvuustilamme toimivat värähtelyn, tinkimättömyyden, vapauden ja rakkausenergian perusteella (mikä kutsuu myös uusia tasapainoisia ja integroituneita suhteita elämäämme).
 
Nauti tästä ajasta. Se on ennenkuulumaton ihmishistoriassa ja sinä osallistut prosessiin. Jokainen meistä on tärkeä ja kuljemme tätä polkua yhdessä. Kun keskitymme kollektiivisesti hyvään – siihen rakkauteen, myötätuntoon, rauhaan ja iloon, mitä haluamme tuoda elämäämme – laajennamme noita energioita ja niitä moniulotteisia portaaleja, joiden läpi niitä tulee. Tämä on uuden maapallon syntymä – oletko valmis olemaan moniulotteinen, ajaton, voimaantunut ja voimakas?"

(Lähde: Jennifer Hoffman/Luxonia)

*

Kontakti lähestyy:

http://www.luxonia.com/viestit/101-philipp/4393-342014-kontakti-laehestyy