(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2018)

Tiesin että tänään tulee tekstiä koska näin aamulla harmonisen ristikon jälleen silmissäni, laitan loput myöhemmin tähän kunhan harjoittelen itsekin ja kirjoitan lisää...

 

17.2   "Mitä kohtaan tunnette syvää kiinnostusta, aloittakaa sen ajatuksen salliminen. Etäännymme näin lisää kohteestanne, että suosiollisesti aloittakaa itse sallien kaikenlainen ajatusten parissa työskentely, näkemiin.

 

Aloita ensin jos tahdot pohjalta, jolloin todellinen ajatuksenne sulautuu yhteen muun toisenlaisen elämän kanssa.

Ajatuksemme sulautuvat yhteen toisenlaisen elämän kanssa, miten?  Kohdistamme ajatteluanne syvemmälle, kykenette itse sellaiseen taidonnäytteeseen kuten katsella usein yksin jotain, jolloin ohjaudutte automaattisesti aloittaen sisäisen prosessin jollaista toivotte.

Kulkeudutte usein katselemaan ensimmäisiä ajatuksianne kuten toivotte, mutta lisäätte ilmaa kunnes nousette lentoon.

Kyetkää itse se suorittamaan, niin loppulauseenne tulee jäsentelemään sävelen kulun kuten kohtaatte entisiä ajatuksianne puhtaasti katsellen eikä kenelläkään synny harhakuvaa entisestä mielestään. Joten siis aloitatte pohdiskelunne ja jatkatte usea eri tavoin kyselevinä ajatuksina.

Ole hyvä vasenta kaistaa käyttäen ilmaise miten tahtoisit itse aloittaa, jatkamme tuokiossa näkemiin. Ole hyvä.

Kiitos."

 

Osa 2

Olisimme vapauttaneet lisätietoa ehkä jostakin erikoisesta esiintymästä, aloitako kirjaamisen? Kyllä kiitos. Ole hyvä vain jatka kuten näet tarpeelliseksi, ole vain jaloittelemassa jos tahdot, esitä vielä lisää hyväksyttyjä jakeita tuonpuoleisen. Pysy eritoten lisääntyneesä tajunnanvirrassa, että ottaako joku muu toinen sananlaskija eri askeleita vai kuljetteko yhteensulautumisen kynnyksellä.

 

Kerää listoja eritoten jatkatko haltuunottoa eriskummallisten jakeiden vai otatko osaa tuonpuoleisen toiseen jako-osaan eli jostakin kaukaa kumpuilevaa tietämystä eriskummallisesta saapumisesta.

Mikä on eriskummallinen saapuminen? Eritoten kaipaisitte lisätietoa joten alamme valmistella matkaa uutta nähtäville.

Kertokaa vain kaikki mitä mieltä olette jos otatte esiin maantiedon kirjanne ja katsotte minne matkaa suuri Aral-järvi.

Oletteko matkanneet sen tiedon varassa että pitkin jokea kulkemalla pääsette oikomaan jonnekin suurelle tasanteelle mutta itse asiassa kerromme itse että reitti poikki sen kulkee tasan tarkkaan yhden jalansijan puiston läpi.

Olkaa hyvä tarkastakaa asia maantiedon kirjastanne mutta olettakaa tietävänne mistä asiasta tulemme puhumaan jatkossa.

 

Kiitos, hetkinen. (Luin wikipedian ja sitten National Geographicsista tämän jutun järvestä joka katosi...)  

Järkyttävää!

 

Ehkäisemme teitä muutosta tuomasta muinaisille kohteille, vaan siinä ajateltiin synnyttää siis salattua katseista sijaa ensinnäkin toiselle polulle väärään jolloin jokainen näki jo miten kaikki meni väärin. Eritoten hän kertoi itse kasvattaneensa useitakin ajatuksia suunnistaa sen poikki väärään ja silloin jokainen ennakoimaton lause janosi uutta tukea matkaansa.

Oletatte kysyvänne asiaa jälleen itse, oletko ymmärtänyt puheenlauseen?

En oikein ymmärrä, joku tahallaan kuivattaa runsaan elämänlähteen?  Ehkä juuri siksi halusimme katsastaa miten kohtelette toisianne, otatteko heitä kohteeksi jos pyydätte näkyville jotakin uutta sijaa vai otatteko vain jotain uutta matkaansa pyytäen että näemme sitten johtaako tämä johonkin.

 

Ehkä siis aloitatte uusin silmin katselemaan tuhoisaa matkaanne että mikä tulee pysymään valtoimenaan ja otatteko enemmän matkalaisia jos tahdotte suorastaan auttaa luomakuntaanne kunnostautumaan. Pysykää eritoten ensimmäisen kannattajina että ottaisitte toisia matkaan, jalostakaa lisää ajatuksianne syvään ja tutkikaa mikä niistä ansaisee enemmänkin tarkastelua.

 

Eli saanko tämän nyt lyhyesti?  Ehkäisemme seuraamasta polkua väärää, ottakaa vain matkalaukkuja matkaanne, polkaiskaa toisia matkaan ja aloittakaa suunta parempaan. Ehkä lisäätte matkalaisten määrää jos otatte vastaan jotain tasoitusta kuten tahdotte asiaa ilmaista, eli ottakaa usea matkallanne avosylin vastaan heitä toisia joilta uupuu vielä näkemystä ja aloittakaa kaikkien matka kysymällä että minne matkaatte jos olette uupuneita matkalaisia? Ottakaa vastaan jotain uudenlaista tasoitetta kulkuunne, matkatkaa usein jaksoittain lähestyen oivaa tasannetta.

 

Ottakaa vastaan oma osuutenne kaikesta suurenmoisesta tasanteesta.

Näkemiin aloita ensin sijaaminen läksyjesi että upotat katseesi suohon ja jatkat usein katsellen, ole hyvä näkemiin. (suo=syvyys)

 

Kiitos, miksi otitte Aral-järven esimerkiksi? Oletamme teidän nääntyvän samanlaiseen tuskaiseen oloon, eli yleistäkää miten ottaisitte toisianne huomioon.

Näkemiin, aloita ensin tuskainen matkasi eteenpäin janoten lisäkysymyksiä esittää.

Aloita ehkä vielä jonkin verran matkaa toista uupunutta, oleta itse kantavasi matkalaukussasi hedelmiä tuhansia joita hyödynnätte varjopuolen levätessä. Odottakaa aina toisianne ryhtyvän matkaan uudenlaiseen että jokaisella olisi pysyvä jae matkassaan, jaloitellen ilman tukivempeleitä. Oleta siis että saat tukea toiselta kansalaiselta.

Ole näkyvä, hei.

Kiitos.

 

https://news.nationalgeographic.com/news/2010/04/100402-aral-sea-story/

boats-desert-around-moynaq-aral-sea-aral dreamstime.com