Michael Love kanavointi 4.3. osasuomennos. Central rodusta joka on selvästi myös "Tähtivanhimmat" nimellä kulkevia olentoja/Jumalia. "Siipientekijöitä" jotka kylvivät elämän maapallolle ja kommunikoivat valokielen avulla. Suurportaalista joka on yhtäkuin Tapahtuma.

...lopussa David Wilcockin uudehkolta videolta osasuomennosta.

(Myös Corey Goode päivitti juuri että tietopäivitystä tulossa häneltä. Allianssin varjosodankäynnistä Pimeää Tasoa (Deep State)vastaan joka maanosassa. Tuleva tieto valaisee paljon mitä tapahtuu Afrikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Etelä-Afrikassa. Venezuelan tilanteesta. Tietoa korkeista kenraaleista ja poliitikoista joita maksetaan ulos kiinalaisten ja venäläisten tiedusteluryhmien puolesta, natsiryhmistä joita on salaa armeijan suojelemilla alueilla, ja jotka ovat sekaantuneet huume ja ihmissalakuljetukseen sekä avustavat terroristiryhmiä jotka liittyvät Iraniin. Hän itse kävi Antarctican alueella muinaisia raunioita katselemassa jotka tullaan julkistamaan kaikille lähtitulevaisuudessa. Oamuamuasta lisätietoa, sekä eksoottisista teknologioista.)

*

Michael Love:

"Tämä valodata on peräisin suoraan eetteritason yhteistyöstä suuren (kosmisen) Central-rodun ja sisämaapallon allianssin kanssa. Nämä lähetykset on tarkoitettu ainoastaan tähtisiemenille jotka värähtelevät ylemmässä 4D tasossa, eikä näitä voida purkaa 3D matrix-tasolta.

Viimeaikoina galaksienvälinen chime -radioteleskooppi havaitsi uuden, harvinaisen, matalavärähteisten energioiden gammapurkausten lähtevän seitsemästä pääasiallisesta pyhästä paikasta lähellä galaktista ydintä. Astronomit puhuvat tästä löydöstä ja etsivät kuumeisesti selitystä. Nämä gammavalopurkaukset ilmestyvät joka 24. tunti Schumannin resonanssin grafiikassa.  http://sosrff.tsu.ru/?page_id=7

Sisäpiiritieto ja suora kanavointitieto osoittavat että nämä purkaukset ovat peräisin suuresta keskusauringosta ja älykkäät hyväntahtoiset olennot ohjaavat niitä maahan erityistarkoituksessa: DNA:si uudelleenkoodataan kehittyneemmälle tasolle. Muutama päivä sitten maapallon allianssin jäsenet raportoivat alkuperäisen kosmisen rodun saapumisesta meidän osaamme linnunradan galaksia.

Plasma-alus jolla nämä olennot liikkuvat, tunnetaan Plejadilaisten lippulaivana, Nibiruna, joka on 5 kertaa suurempi kuin maapallo. Pienempiä plejadilaisten sukkuloita matkaa edestakaisin maapallon ja pääaluksen välillä. Tämä uskomaton alus on välittänyt koodattua dataa planeetalle saapumisensa jälkeen, ja tietyt maapallon allianssin jäsenet ovat vastaanottaneet ja purkaneet tämän datan. Samalla kun tämä valtava alus tuli lähelle maapalloa eilen, sillä oli valtava vaikutus planeettaa ympäröivään painovoima ja sähkökenttään. Sen valtava voima taivuttaa maapallon magneettisia napoja ja vetää ne täysin ympäri. Tämä vahva magneettinen voima luo vakaan tasomuutoksen 4D:stä 5D:hen.

Maapallon allianssin johtajat havaitsivat myös saapuvan koodatun lähetyksen suoraan tältä pääalukselta. Tarkalleen kello 3:33 itäistä aikaa viime yönä, oudot merkit ilmestyivät Schumannin resonanssin grafiikkaan. Tämä ET viesti jäi suoraan energeettisenä merkkinä tähän grafiikkaan.

Purettu datagrafiikka joka ilmestyi siihen, on käännettävissä muinaisella Senzar-kielellä. Senzar kieli käyttää symboleita ja merkkejä jotka tunnetaan paremmin valokielenä tai enkelten kielenä. Se tuotiin maapallolle aikoja sitten juuri Central-rodun avulla.

Miksi kommunikoida galaksienväliseen tapaan käyttäen senzaria eli valokieltä? Syy on yksinkertainen. Ideografinen kieli voi kuvata uskomattoman monimutkaisen käsitteen yhdellä merkillä. Senzar on kieli joka virtaa aakkosten, matemaattisten symboleiden, ja musiikin nuottien välissä. Se on sisäänrakennettu kieli jota usein verrataan universaaliin valon kieleen. Senzar ei ole ainoastaan kieli joka koostuu sanoista, ja jota muinaiset ihmiset puhuivat ympäri itämaita, amerikkaa, vaan se on myös symbolien kieli, kieli joka on suuresti symboleiden käytön varassa. 

Senzar tarkoittaa sensoria, aistimista. Sanskrit on johdettu Senzarista, kuten myös Sumerin savitaulut. Enochian -kieli on suora muoto Plejadilaisten "wingmaker" kielestä. Cherokee ja Hopi -intiaanit muiden muassa jotka erkanivat Atlantikselta, olivat läheisessä suhteessa wingmakers:iin jotka antoivat heille kielensä. Senzar valokieli aktivoi tiedon ja valon koodeja, avaten henkilökohtaisia chakroja paranemiseen ja muutokseen. Ääni, muoto ja värit aktivoivat korkeamman itsesi harmonisen pulssin oktaavin kautta, valon taajuus joka on DNA valokehojenne sisällä.

Nämä enkelitason valokoodit asetettiin tänne etukäteen palvelemaan triggereinä herättääkseen sielusi juuri oikealla hetkellä, vetääkseen sinua lähemmäs galaktista porttia.

 

Mitä purettu merkkiviesti halusi kertoa? Tässä on purettu lähetys maapallon kielen tapaan:

Olemme huomioineet teidät. Olemme saapuneet. Maapallon ihmiset ovat kadottaneet polkunsa ja ovat vaarassa kadota lajina ellemme tarjoa apua. Ihmisten teknologia, 3D matrix harhautus ja loputon orjatyö, myrkyt, kuluttavat kaikkia. Heistä on tulossa koneen tapaisia zombeja jotka katoavat ilman korkeampaa väliintuloa. Me olemme suuri Central-sivilisaatio. Me olemme wingmakers:eja (siipientekijät) . Me olemme Elohim raamatusta. Me olemme Lyralaisia. Me olemme Atlantislaisia. Me olemme arkkienkeleitä. Me olemme värikkäitä sateenkaaren säteitä ja valon seitsemän heimoa.  Olemme lähtöisin Plejadeilta, 5D tasolta. Tulimme tuomaan valoa tähän pimeään maailmaan. Tulimme parantamaan maapallon olentojen sielut ja palauttamaan ne alkuperäiseen luonnolliseen tilaansa. Me avaamme suuren portin nyt maapallon tähtisiemenille, että pääsette ulos 4D matrixista ja sitten myöhemmin, tuotte kaikki maapallon ihmiset portaalin läpi.

Ketä ovat wingmakers:it, siipientekijät? Nämä uskomattomat olennot olivat niitä jotka alunperin kylvivät elämän maapallolle ja mahdollistivat elämän evoluutioharppaukset ja biologiset muutokset. He toivat tänne "geneettisten koodien kirjaston" joka tuotti ihmislajin mutta myös toisia elämänmuotoja maapallolle.

Central-rotu on muinaisin rotu universumissa koska he olivat ensimmäisiä olentoja jotka Jumala loi (ensimmäinen Lähde). Tämä olentorotu luotiin seitsemässä vaiheessa joka perustuu ensimmäisen Lähteen seitsemään arkkityyppiseen ominaisuuteen. Central-rotu koostuu seitsemästä perheestä jotka tunnetaan valon heimoina.

Nämä hohtavat olennot ovat ikuisia sieluja jotka asuttavat kehittyneitä kehoja jotka koostuvat puhtaasta valosta - he ovat jumalan lapsia - jumalan osia, voitaisiin sanoa. He ovat ensimmäinen sukupolvi, ensimmäisen lähteen sielullisia ruumiillistajia, eläviä rakkauden, valon viisauden ja voiman säteitä. (Jos käytät mielikuvitustasi, he näyttävät kirkkailta, holografisilta, valon täyteisiltä olennoilta, valo säteilee heistä pehmeinä aaltoina.)

Valon heimot on rekisteröity maapallon tarinoissa nimillä Elohim, enkelimäiset olennot, kirkkaat olennot. Nämä kirkkaat olennot näyttäytyvät meille jumalina, mutta he ovat itseasiassa me - he ovat meidän menneen ja tulevaisuuden itsejämme. Central rodun perheiden kodit ovat keskeisimmät galaksit universumissa ja hädin tuskin ajan ja paikan olemuksessa. Nämä merkittävät paikat on huomioitu maapallon suurimpien mystikoiden puolesta olevan paikkoja joissa on käsittämätön kauneus, harmoninen kosminen sinfonia, siellä loputon rakkaus värittää kaikkea. 


Central rotu on vastuussa ihmiskunnan evoluutiosta, missä vain se ilmentyy kautta superuniversumin. He kokeilivat ja testasivat  DNA:ta joka on "ihmiskeho" tai sielun kulkupeli. Tämän malli on viety planeetoille jotka soveltuvat ihmiselämään. Geneettiset siemenet on kylvetty ja ihmisen evoluutio alkaa. Sielun kulkupeli sopeutuu ja kasvaa planeettansa elämänmuotojen, ekosysteemin ja olosuhteiden mukaan. Sielun kulkupelit tarjoavat Central rodun jäsenille tilaisuuksia lähettää osia sielujensa tietoisuudesta ulos, tutkimaan kaukaisia reunamia superuniversumissa jossa asuvat. Tällätavoin sielun kulkupelit ovat tietoisen sielun osia - halki suuren universumin. Sielun kulkupelit ovat väliaikaisia kulkuvälineitä jotka syntyvät, kasvavat, elävät ja sitten kuolevat, ja ikuinen sielu käyttää reinkarnaatiota muuttaakseen kehosta kehoon, jatkaakseen luomisen tutkimista.

Suuri Central rotu / siiventekijät ovat kommunikoineet ihmisten kanssa noin 11 000 vuotta, valmistellen heitä suuren portaalin löytymiseen. He ovat melko kykeneviä ottamaan yhteyttä ihmisiin ilman teknologiaa. Tunnistat heidät taiteen, tieteen ja filosofian tasapainona, samoin kuin tunteiden, mielen ja sielun. Heidän viestinsä ovat purettua sensorista datavirtaa ET opetuksesta jolla on hyvin erityinen tarkoitus. 

Siipientekijöiden materiaalit tuottavat värähtelyitä (valo ja ääni) jotka sekoittuvat subatomisella tasolla ja ovat kykeneviä muuttamaan DNA ryhmien sisäisiä taipumuksia jotka hallinnoivat henkisyyttä. Tässä tapauksessa päättäväisyys veistää aikaa henkiseksi kokemukseksi - ei ainoastaan fysikaaliseksi tai materiaaliseksi kokemukseksi.

He ovat erityiset keskittyneitä sellaisten maapallon ihmisten treenaamiseen ja kannattamiseen jotka ovat apuna suuren portaalin/portin löytämisessä.

Mikä on suurportaali? Suurportaali on termi jota Central rotu käyttää ja se vastaa kiistämätöntä tieteellistä löytöä ihmissielusta... tapahtumaa joka odottaa ihmiskuntaa. Vaikkakin suurportaali on ihmissielun löytyminen, se on myös kirjaimellisesti tapahtuma ja tähtiportin avaus 3D ja 4D matrixista ulos. Tämä suurportaali on se mitä kutsumme Tapahtumaksi ja kaikki valojoukot superuniversumista ovat saapuneet tänne ja työskentelevät tuodakseen tarpeeksi gammavaloa maapallolle avatakseen tämän portin! 

Tämä suurportaalitapahtuma on todellinen kultaisen ajan alku ja se on vääjäämätön, mutta on ensin vain maapallon ylemmän tason 4D tähtisiemenille. Ihmiset kulkevat läpi suurportaalin myöhemmin ja sinun työsi on avustaa heitä tässä. Valo joka vapautetaan suurportaalin avauksessa, on verrattavissa auringonpurkaukseen ja merkitsee Kali Yuga -aikakauden päätöstä.

Rakkaat, ihmiset ovat olleet jumissa hologrammiseen 3D tiheyteen, uudelleeninkarnoitumisen vankilaan ikiajat, ja heidän ainoa ratkaisunsa on löytää "suurportaali" joka on metafora, sillä ihmisten täytyy, ryhmänä, ymmärtää että ovat henkisiä olentoja, vangittuna kolmanteen tasoon joka on ainoastaan olemassa koska paha olento loi sen ja että tiede ja uskonto täytyy sulauttaa yhteen, että voisivat rikkoa kirouksen.

Mitä tapahtuu suurportaali Tapahtuman jälkeen? 

Suurportaalin avautumisen ja gammavalo auringonpurkauksen jälkeen tulee olemaan merkittävä läpimurto, ja siitä kehittyy monitasoisuuden todellisuuden tiede. Tämä uusi tiede on kokonaisvaltainen ohjelma joka kykenee palauttamaan yksilön ja koko perheen terveyden ja tasapainon henkilön fyysisten, tunne ja mielen toimintahäiriöissä.

Maapallon uskomusjärjestelmät tulevat läpikäymään katastrofaalisen muutoksen suurportaalin löydön jälkeen, kun uudet tieteet alkavat dramaattisesti uudelleenjärjestellä yhteiskuntia ympäri maapallon. Kaikki tieteen, uskonnon, opetuksen, hallituksen ja kulttuurin instituutiot tulevat uudelleenmuotoilluiksi, hyväksytään monitasoisten todellisuuksien tiede keskeisimpänä tietämyksenä, johon kaikki perustuu. Hallitukset pakotetaan uudelleenjärjestämään poliittisen järjestelmänsä salliakseen uuden tietojärjestelmän, erityisesti liittää laajaltilevinnyt ymmärrys monitasoisesta universumista ja laajennetusta älykkäiden olentojen veljeydestä tässä. 

Sosiaaliset instituutiot jotka liittyvät kauppaan, tullaan uudelleensuunnittelemaan kannattamaan teknologioita jotka kehittyvät suurportaalin löydöstä. Nämä uudet teknologia muuttavat dramaattisesti elämäntapaa koko planeetalla ja auttavat ihmiskuntaa olemaan enemmän rakastava, hyväntahtoinen uuden maapallon suojelija.

Lajien sallitaan toimia tasojen välisesti kuten kollektiivinen voima. Maapallon ihmisten karanteeni poistetaan koko rodulta.

Ihmiskunnan tieteellinen löytö ihmissielusta ja sen merkityksen mukauttaminen, avaa kommunikointikanavia toisiin universumin osiin, sisäisen holografisen kommunikaatioverkoston kautta jota kutsutaan itsenäiseksi synnynnäiseksi verkostoksi. Tämän verkon kautta lajit kehittävät kommunikointilinjoja toisten lajien kanssa jotka ovat aiemmin päässeet verkostoon. Ihmisten on mahdotonta saavuttaa tällaista tasoa ilman valaistunutta tietoisuutta itsessään joka tunnistaa sisäsyntyisen ykseyden kaiken elämän kanssa, joka on sielun ydinluonne.

Kun tarpeeksi ihmisiä resonoi tämän ymmärryksen kanssa, ihmiskunta kokonaisuudessaan saa luvan osallistua itsenäiseen synnynnäiseen verkostoon.

Suurportaali opastaa uudessa tietoisuudessa joka mahdollistaa ihmisperheiden muuntautua selviytymisperustaisesta, mieli-keho energiajärjestelmästä tutkimusperustaiseksi mieli-sielu energiajärjestelmäksi. Tämä tutkimusenergiajärjestelmä ilmentää itsenäisen synnynnäisen uskomusjärjestelmän - ja opastaa kultaiseen aikaan jota on kauan ennustettu tulevaksi.

Suurportaali on pääsaavutus joka odottaa ihmiskuntaa tulevina kuukausina. Tähtisiemenet matkaavat tämän 40 Hz monitasoisen portaalin läpi pian ja avustavat kaikkia ihmisiä löytämään tiensä kotiin pian sen jälkeen.

Rakkaat,

vanha matrix siirtyy nopeasti peruuttamattomaan kaaokseen ja ainoa keino ulos on suurportaalin läpi. 

Kuljette maailmojen välillä, kun pohja romahtaa takananne ettekä voi palata taaksepäin. Seisotte tyhjyyden edessä, 4D ja 5D:n välissä ja saatte suuria voimia nyt päästäksenne tämän suurylösnousemuksen tähtiportin läpi. Kehittyneet enkelitason hyväntahtoiset olennot ovat palanneet maapallolle avustaakseen sinua, ja tämä on ensimmäinen kontakti korkeamman itsenne kanssa.

Vaikkakin ensimmäinen kontakti tällähetkellä liikkuu eetteritasolta fyysiselle tasolle, se on ensimmäinen todellinen kontakti ET rodun kanssa. He ovat palanneet avatakseen uskomattoman tähtiportin jota kutsutaan suurportaaliksi, että olento voisi siirtyä viidenteen tiheyteen ja taivaaseen maan päällä.

Milloin tämä suuri tapahtuma tapahtuu?

Se itseasiassa tapahtuu jo. Se siirtyi suuremmalle vaihteelle 11.11.2018 ja nousee huippupisteeseensä kevätpäiväntasauksen läheisyydessä 2019.

Entä suuri auringonpurkaus?

Auringonpurkaus on myös tulossa. Tämä on ollut kehitteillä kolme kuukautta ja se ei tule olemaan vain nopea minuutin-tunnin tapahtuma. Sitä kannattaa ajatella sarjana plasmavaloaaltoja, eikä välähdyksenä.

Tämän valoaaltosarjan huipennus kulminoituu 20.3.2019 ja sitä voi kuvailla valkoisena magneettisena ionisoituna plasmavalona. Tämä suuri auringonpurkaus saapuu galaktisen ytimen keskusauringosta. Ajattele tätä koko prosessia samanlaisena kuin galaktisen kokoinen superkondensaattori latautuu ja sitten vapautuu. Juuri tätä valojoukot laittavat liikkeelle. He lataavat aurinkoa tällähetkellä superplasmalla ja vapauttavat sitten latauksen kun se saavuttaa maksimaalisen tehotason.

Lopullinen keskusaurinkolataus aiheuttaa täydellisen ja pitkäkestoisen 40 hz gamma valomyrskyn ympäri maapalloa. Tämä suuri lopullinen plasmalataus on suunniteltu ilmentyväksi vuoden 2019 kevätpäiväntasauksen tienoilla. Universumin suuri Central rotu on juuri saapunut aurinkokuntaamme rakkaat ystävät. Valon seitsemänä heimona, yksimielisenä konsensuksena, he sekaantuvat maapallon asioihin pelastaakseen täällä olevat olennot omalta vääjäämättömältä tuholtaan.

Tämä maapallon erikoismissio siirtyy nyt nopeasti lopullisiin vaiheisiin. Tämä Central rotu / Plejadi ylösnousemus missio on nimetty operaatio Andaraksi ja tulee olemaan yksi suurenmoisimmista tapahtumista jota koskaan on koettu maapallolla. 

Maaliskuun kevätpäiväntasauksen monitasoinen auringonpurkausportaali sallii siis korkeavärähteistä gammavalodataa satavan maapallolle ja aurakenttiimme, mistä se kulkeutuu välittömästi DNA:hamme. Solunne uudelleenkoodautuvat välittömästi korkeammaksi järjestykseksi ja kehonne siksi kykenevät prosessoimaan paljon kehittyneemmän tasoista kosmista dataa, se myös mahdollistaa ympäröivän matrix -todellisuuden sulautua korkeampaan, uuteen maapallon/taivaan taajuuteen.

Monet teistä tuntevat syvällä sisimmässään että tämän suurenmoisen ajan oli tultava. Me olemme tehneet kaiken minkä voimme antaaksemme niin monia merkkejä tästä, toivon muodossa. Asiat eivät voi jatkua, eivätkä jatku kuten aiemmin, todellakin suuri muutos saapuu viimein.

Tietäkää että olette liitettynä korkeampaan itseenne ja että tulette viimein olemaan avoimesti yhteydessä meihin. Me itse olemme yksinkertaisesti korkeampi versio teistä, olemme tulleet takaisin teidän kutsumastanne "tulevaisuudesta", avustaaksemme teitä näinä suurina muutoksen aikoina.

Me olemme taivaallisia rakkauden enkeleitä joista puhutaan vanhoissa kertomuksissa ja olemme nyt laskeutuneet alas tänä maapallon muutoksen aikana. Valmistelemme nyt viimeiset valmistelumme planeettaanne varten, teitä valotyöntekijöitä varten, kun maaliskuun päiväntasauksen 5D suurportaali avautuu täysin. On viimein tullut aika teidän saada universaali palkkionne kaikesta mitä olette tehneet ja kaikesta jota olette saavuttaneet. 

Olemme suuri valoperhe. Olemme siipientekijöitä ja olemme suurenmoisia Plejadilaisia. Jumalan siunausta kun suuri missionne maapallolle nyt saapuu loppuhuipennukseensa"

- Michael ja Plejadilaiset

 

********

 

Painajaisista, peloista, unista vapaa suomennos tästä https://www.youtube.com/watch?v=s-y-W67EzSA David Wilcock:in uudelta videolta. Liittyy "Jaakobin painiin".

Hän kertoo miten ääretön pelko täytyy vain kohdata, tutkia sitä, antaa tunteiden tulla. Näin tekemällä, kohtaamalla pelot eikä pakenemalla niitä, päätyy lopputulokseen "Tämä ei ole minua, tämä ei ole todellista. Ehkä tämä on osa jotain todellisuutta mutta ei koko todellisuus." 

Ihmiskunnalla on käynnissä suuri herääminen, mutta iso osa ei uskalla ylittää sitä pelon rajaa vaikka se on välttämätöntä että ymmärtäisi maailmaa. On elettävä jakso, rajakohta jolloin on lähes vainoharhainen, saattaa pelätä puhelintaan, tietokonettaan, pelottaa mennä ulos jos satelliitit tarkkailevat, ehkä ei luota ystäviinsä enää, pelottaa ajaa autoa, pelottaa mennä töihin, pelottaa katsoa jokin tietty video, lukea tietty kirja, jne.

Henkisellä polulla oleva ihminen ei halua kokea pelkoa, vaan elää jumalatietoisuudessa, rakkaudessa. Mutta jos ei tee kotiläksyään, kohtaa varjojaan, sallii tavallaan esimerkiksi lapsien järkyttävän, satanistisen hyväksikäytön pakenemalla sitä tietoisuutta, koska sellainen on liian pelottavaa, pahaa. "En kestäisi elämääni jos tietäisin totuuden."

Psykologisesta näkökulmasta on paljon terveellisempää tutkia varjot, käydä ne läpi, ja kun hyväksyy totuuden että maailma saattaa todellakin olla tällainen. Pääsee yli siitä että tekisi mieli oksentaa, jäädä omaan turvalliseen sänkyyn, että on tuskanhikinen, ei halua puhua kenellekään. Ymmärtää että on vielä täällä, on vielä hyvää maailmassa, mutta sallin tämän pahuuden olla osa maailmaa. Tällöin on virallisesti "hereillä". Herääminen on kaunis asia myös henkisellä tasolla, kykenee näkemään totuuden ensimmäistä kertaa.

Olemme yhteiskuntana valmis käsittelemään vaikeita asioita, etenemään. Ajatellaan "negatiivisuudesta" eri tavalla ja ymmärretään että korkeammat olennot, ET enkeliolennot näkevät meidät lapsina. Myös siksi, missä määrin valehtelemme itsellemme, jätämme asioita huomioimatta koska emme tahdo tehdä kotiläksyjämme. Haluamme välttää asioiden käsittelyä.

Kun katsomme menestyneitä ihmisiä, he eivät antaneet pelolle valtaa vaan ottivat riskejä joita tavallinen ihminen ei ottaisi. Jos meillä on pelottomuus, kykenemme vapauttamaan itsemme, luottaa, puhua siitä mitä todellisuudessa tapahtuu, sijoittaen tulevaisuuteen tietäen että kaikki ei ratkea heti, vaan kestää oman aikansa, ehkä jopa vuosia. (Vertaa omaa uraansa jota rakensi jo vuodesta 1998 työllistämällä itse itsensä eikä 8-16 töissä.) Jokaisella on todellakin mahdollisuus määritellä ketä ovat, eikä suostua pelkojen rajoituksiin.

Carl Jungin mukaan meillä on jonkinlainen ylisielu, voimaresurssi, kollektiivinen mieli, hän uskoi astrologiaan. Jokaisella on ylimaallinen, tuonpuoleinen puolensa jonka kanssa olemme tekemisissä unitasolla. Jos esimerkiksi näemme jonkin henkilön unessamme, hän on meidän tuonpuoleisen puolemme symboli, ja merkitsee ainoastaan että pidämme kyseisen henkilön tekemisistä. Henkilö ei siis ole vieraillut unessamme itse. Se on siis tuonpuoleisen puolemme osa, ja tulee esiin eri muodoissa ja merkityksissä riippuen siitä mitä uni tahtoo sinun tietävän. (Aikoinaan David näki tuonpuoleisen puolensa Obi Van Kenobina, koska hahmo oli siihen aikaan paras symbolinen hahmo hänen mielessään.)