(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2016)

http://spherebeingalliance.com/blog/mini-situation-update-1152016.html

ProfilePic_CoreyGoode_RawTearEir.jpg

Corey Goode ja Raw-Tear-Eir (spherebeingalliance.com)

Goode ei ole julkaissut hetkeen säännöllisiä päivityksiä koska heillä on ollut joitakin kuolemantapauksia ja sairauksia lähisuvussa, turvallisuusongelmia, muutto-ongelmia ja hänellä leikkauksia oman työhön liittyvän tapaturman jäljiltä. "Mutta vaikka päivitykset ovat olleet katkolla jonkin aikaa, se ei tarkoita että tapaamiset olisivat loppuneet."

Hänellä on ollut 3 tapaamista joissa 'maanalaiset irrottautuneet sivilisaatiot' olivat läsnä. Eräässä tapaamisessa he olivat Kuiper-vyöhykkeellä sijaitsevassa tukikohdassa jossa näiden irrottautuneiden ryhmien edustajat viimein tapasivat "Vartijat" (Guardians eli Blue Sphere-olennot). Hänen maanalainen papitar-oppaansa nimeltään Kaaree (Car-ee) oli läsnä. Tapaaminen oli tuntunut hänestä surrealistiselta, koska lähettiläille, Gonzalesin ja hänen itsensä kera, esitteli itsensä "kolmiopäinen olento" Sphere Being allianssista. Kaikki olettivat että Raw-Tear-Eir saapuisi kuten aiemminkin joten he olivat hieman hämmentyneitä. Maanalaiset sivilisaatiot seisoivat hiljaisina ja liikkumattomina, kun taas "Vartijoiden" kädet ja jalat olivat hieman kevyesti liikkuneet. Kun tapaaminen oli ohi, maanalaiset sivilisaatiot olivat olleet selkeästi hieman järkyttyneitä ja kiihtyneitä samaan aikaan.

 

Kaaree oli hieman hämmentynyt eikä puhunut paljoakaan kun he palasivat takaisinpäin aulaan. Corey oli kysynyt miten meni ja hän vastasi että hänen ryhmänsä ja ja jotkut enemmän negatiivisista ryhmistä jotka olivat muodostaneet tämän muinaisten irrottautuneiden sivilisaatioiden neuvoston, eivät "olleet olleet tämän planetaarisen pallon kunnollisia isännöitsijöitä". Jotkut muinaisista sivilisaatioista olivat päättäneet hitaasti paljastaa todellista identiteettiään niille pinnan ihmisille joiden kanssa ovat kontaktissa. He tapaavat heidät joita näkevät aluksessa ja kurottavat eetteritasolla heidän puoleen joiden kanssa ovat etäkontaktissa. He aloittavat testiryhmällä nähdäkseen miten he reagoivat uutiseen. Jotkut ryhmät palasivat entisiin toimiinsa ja tuplaavat petoksensa joita ylläpitävät joidenkin pinnan ihmisten kanssa. On ollut isoja määriä ihmisiä etäkontaktissa jotka ovat yhtäkkiä alkaneet epäillä heitä ja alkuperäänsä. Jotkut heistä olivat nähneet sen positiivisena kun taas toiset turvallisuusuhkana.

 

"Lännen talouden hallittu kaatuminen on vain yksi osa sellaista mitä kutsutaan "erityyppiseksi häive-maailmansodaksi" ("different kind of Stealth World War"). Maanalaisten sivilisaatioiden artikkelin kakkososa tulee julkaistavaksi piakkoin. (Osa 1 suomennos) On myös suunniteltuja tapaamisia tulevina viikkoina näiden samojen ryhmien kanssa. 

~~~

 

http://sitsshow.blogspot.fi/2016/01/its-time-for-unity-analysis-of-mini.html

"Jos emme kykene neuvottelemaan rauhassa ihmisinä toistemme kanssa, miten voimme toivoa vastustavamme Cabal/Illuminatia?"

"Uskon että pystymme parempaan. Jos todella haluamme kutsua itseämme valaistuneiksi ja heränneiksi, meidän täytyy alkaa myös käyttäytyä niin, asettaa syrjään pienet erimielisyytemme ja näyttää Cabalille miltä todellinen yhtenäisyys näyttää. Loppujen lopuksi meillä on rakkaus ja myötätunto vierellämme, meillä on totuus ja kokonainen älykäs universum odottamassa meitä toimimaan juuri niin, joten miksi ei valita rakkautta?

 

Jos edes 1% väestöstä planeetalla on herännyt ja yhdistynyt, se on 70,000,000 henkilön vahva voima, kykenevä vaikuttamaan suureen muutokseen maailmassa. Parhaimmillaankin Cabal on ehkä kymmesosa tästä. Minun näkökulmastani, on meidän kohtalomme lopultakin päättää tyrannian ajat, orjuutus joka on pitänyt ihmiskunnan jakautuneena ikiajat, mutta se milloin tämä tapahtuu riippuu meistä jokaisesta. Ehkä toiset 1000 vuotta orjuutusta tarvitaan yhdistyäksemme muutosta varten, mutta miksi odottaa huomista kun voimme tehdä jotain tänään.

Olemme kaikki tässä yhdessä, pidämme siitä tai emme, joten hyväksytään totuus ja kävellään käsi kädessä kohti kultaista aikaa." 
~ Justin