Olen harjoitellut viestien ääneen toistamista kirjoittamisen sijasta, tarkoitus oli kuvata samalla luontoa kun kerron viestiä... pari videota onkin valmiina mutta onpa ällöttävää kuunnella omaa ääntään. Ajattelin saavani videolle samalla jotain mystistä, kyllä täytyy jo olla jotain omin silmin todistettavaa muuten menee tylsäksi.

Tällähetkellä olen niin täynnä tätä nykymaailmaa etten nyt työviikolla jaksa enkä ehdi jatkaa sitä harjoittelua, enkä viikonloppuna myöskään.

Ei jaksa lukea enää yhtäkään hullua uutista tai katsoa tv:stä mikä kaaos vallitsee.

On se kumma että aina kerrotaan millaisia edistyksellisiä terveydenhoito tekniikoita ym on olemassa, on sisäpiiriläinen kertomassa sitä ja tätä, mutta mitään ei voi paljastaa koska syy X, Y tai Z. Ufot ovat hämyisiä kuvia jostakin pikselöityneestä möltistä. Pah, rokki soimaan, ei jaksa enää lupailuja.

https://www.sophialove.org/pleiadian-pipeline

 

***

 

https://onstellar.com/signin

We are adopting the SMT and the well-proven Steem technology and now bring you the world’s first social network for thought provoking discussions on topics that range from the paranormal to the metaphysical — and everything in between. Portions of our whitepaper, including the description of token economy functionality, rely heavily upon contributions from the Steem community.

ONSTELLAR is a new social network built on the Steem blockchain which will integrate Steem’s SMT (Smart Media Tokens).

A global audience of millions ready and waiting to use ONSTELLAR

Designed for a growing enlightened global community and focused exclusively on the paranormal, the extraordinary and the metaphysical, ONSTELLAR brings the power of the Steem blockchain technology to a specific and very large audience.

The ONSTELLAR ecosystem is tailored to introduce members to the exciting world of cryptocurrency, while at the same time providing opportunities to earn income, meet like-minded people, engage with industry professionals and gain access to amazing products, services and events. While enjoying a world-class user experience, our members will have access to the largest publicly-available digital archive of curiosity-quenching audio, video, publications, images, newspaper clippings and investigative documents.

 

Referral code: stillness

 

 

***

 

"Talousromahdus ei ole vain "tulossa" Amerikassa, se on jo.  Tutkimuksen mukaan 43 % amerikkalaisista perheistä taistelee maksaakseen ruokansa tai vuokransa.

"Alice" on lapsenhoitaja tai marketin kassa, tarjoilija, siivooja tai toimistotyöntekijä. Tutkimusten mukaan "Alice" -ryhmä ei kykene tienaamaan niin paljon että selviytyisi vaan joutuu arpomaan maksaako lapsen asioita vai vuokran. Yksikin odottamaton lasku suistaa tällaisen perheen rajan yli.

Kolmessa osavaltiossa perheet hädin tuskin selviävät palkkapäivästä toiseen: Kaliforniassa, Uudessa meksikossa ja Hawaijilla. 

Kun jo keskiluokkaisella perheelläkin on vaikeuksia syödä ja pitää katon päänsä päällä, asiat tulevat menemään vain huonompaan suuntaan. Muistatte miten Kreikka romahti? Samalla tavoin - kellään ei ollut varaa enää perustarpeisiin ja sitten mentiin nopeasti alaspäin. Samanlaisia tarinoita on Englannista (jossa veronmaksajat silti rahoittavat 45 miljoonan häät mutta köyhät eivät saa syödäkseen), Argentiinassa ja Kyproksella.

Romahduksen lähestyessä ruoan säännöstely alkoi, lääkekuluja ehkäistiin, terveydenhoitojärjestelmä alkoi pettää ja ihmiset tekivät vaikeita päätöksiä maksaako vuokran vai ostaako ruokaa. Voiko siis olla selvempää merkkiä että lähes puolet amerikkalaisista joutuu jo päättämään tällaista joka kuukausi."

 

https://stillnessinthestorm.com/2018/06/when-43-of-americans-cant-pay-for-food-and-rent-we-can-safely-say-the-economic-collapse-is-here/

 

***

 

Disrupting Draco domination, Cosmic Disclosure

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=XG3h-Piqy7k

 

***

 

DelW5XzUYAAqZy-.jpg