https://www.sophialove.org/pleiadian-pipeline

 

***

Uusi sosiaalinen media "valaistuneille".

https://youtu.be/wa1Y-1GuaGk

We are adopting the SMT and the well-proven Steem technology and now bring you the world’s first social network for thought provoking discussions on topics that range from the paranormal to the metaphysical — and everything in between.  ONSTELLAR is a new social network.

***

 

"Talousromahdus ei ole vain "tulossa" Amerikassa, se on jo.  Tutkimuksen mukaan 43 % amerikkalaisista perheistä taistelee maksaakseen ruokansa tai vuokransa.

"Alice" on lapsenhoitaja tai marketin kassa, tarjoilija, siivooja tai toimistotyöntekijä. Tutkimusten mukaan "Alice" -ryhmä ei kykene tienaamaan niin paljon että selviytyisi vaan joutuu arpomaan maksaako lapsen asioita vai vuokran. Yksikin odottamaton lasku suistaa tällaisen perheen rajan yli.

Kolmessa osavaltiossa perheet hädin tuskin selviävät palkkapäivästä toiseen: Kaliforniassa, Uudessa meksikossa ja Hawaijilla. 

Kun jo keskiluokkaisella perheelläkin on vaikeuksia syödä ja pitää katon päänsä päällä, asiat tulevat menemään vain huonompaan suuntaan. Muistatte miten Kreikka romahti? Samalla tavoin - kellään ei ollut varaa enää perustarpeisiin ja sitten mentiin nopeasti alaspäin. Samanlaisia tarinoita on Englannista (jossa veronmaksajat silti rahoittavat 45 miljoonan häät mutta köyhät eivät saa syödäkseen), Argentiinassa ja Kyproksella.

Romahduksen lähestyessä ruoan säännöstely alkoi, lääkekuluja ehkäistiin, terveydenhoitojärjestelmä alkoi pettää ja ihmiset tekivät vaikeita päätöksiä maksaako vuokran vai ostaako ruokaa. Voiko siis olla selvempää merkkiä että lähes puolet amerikkalaisista joutuu jo päättämään tällaista joka kuukausi."

 

https://stillnessinthestorm.com/2018/06/when-43-of-americans-cant-pay-for-food-and-rent-we-can-safely-say-the-economic-collapse-is-here/

***

 

Disrupting Draco domination, Cosmic Disclosure

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=XG3h-Piqy7k

 

***

 

DelW5XzUYAAqZy-.jpg