homesick.jpg

"Minulla on koti-ikävä paikkaan, jota en tunne. Missä sydämeni on täysi. Kehoni rakastettu. Ja sieluni ymmärretty."

 

Totta. Jos mulla olis sisäinen navigaattori, se olis jo hetken hokenut "tee U-käännös" ja siirry itseesi tai jotain. Selvästi kaikki muu jatkaa hajoamistaan ympäriltä, on se siirtymätilan tyhjyys välillä ihan käsinkosketeltava. En ole muutamaan päivään "ehtinyt" meditoida joten se on aina yksi syy hukassa olemisen tunteeseen. Joskus vaatii kaksi avaruuskellunta -meditaatiota peräkkäin jos oikein ahdistaa. Mutta aina se auttaa.

En osaa olla oma itseni vielä, en hallitse sitä kaikkea. Kysyin siitä viestissä ja vastaus: "Kerryttäisimme ehkä vielä sitä kokemusta ja näkemystä joten aloitatko myöhemmin, on se vastauksesi ole hyvä."

 

Tässä vähän surullisessa fiiliksessä olikin yöllinen unenpätkä jotenkin järkyttävä. Minulla oli (näin vain kauniit helmat) pitkä valkoinen hääpuku päällä ja raivasin trimmerillä polkua siihen perintömökkiin jota olen haaveillut ostaa. Olen jo siinä iässä että naimisiin en todellakaan ole menossa joten ehkä se oli vertauskuva jonkin juhlavan, puhtaan alun aloittamiseen jotakin miellyttävää paikkaa kohti. Uneen ei liittynyt mitään tunnetta, vain se "video".

 

Jonakin edeltävänä yönä näin silmissäni kuvan, havahduin siihen pikkuhiljaa että hei, nyt viimein näen silmilläni jotain. Se oli siis jotenkin hyvin häilyvä, mutta selvä kuva. Unohdin vain koko kuvan kunnes muistin sen seuraavana iltana yhtäkkiä joten en enää muistanut tarkkaan mitä se esitti, jotain kuitenkin todella hohtavaa olemusta. Ei rakennusta tai maisemaa. Vai oliko se jokin kiiltelevä tasalaitainen esine. No kuitenkin, hohtava, kimmeltävä.

 

Olen kirjoittanut lyhyitä viestejä: https://www.saijankirjat.com/viestit/elo-17/

 

*

 

https://www.hyvinvointikyla.fi/tilaesittely

https://www.kirsisalo.fi/kolumbiamarras2017/

 

*

 

http://www.luxonia.com/viestit/123-vera-ingeborg/6481-1582017-hyvaesti-lineaarinen-aika-paluu-ykseystietoisuuteen

 

https://simplecapacity.com/2016/07/72-year-old-prophecy-earth-will-soon-swept-extraordinary-rapid-waves-cosmic-electricity/

 

https://www.consciousreminder.com/2017/08/15/galactic-tidal-wave-divine-light-descending-upon-earth/

A galactic tidal wave of divine light is descending upon earth, raising the frequency. The old reality is ending.

 

"Galaktinen jumalallinen valoaalto lähestyy maapalloa nostaen värähtelyämme. Vanha todellisuus päättyy. Koemme voimakkaan sähkömagneettisten kenttien uudelleen kalibroinnin joka laukaisee radikaalin tietoisuuden muutoksen.

Saavuttaessamme vuoden toisen puoliskon koemme enemmän energeettisiä muutoksia, taajuuden laajentumisen oireita; mielen, kehon ja sielun parantamista, tasapainottamista ja mielen kanssa linjautumista.

 

Kosminen kristus energia jota saapuu nyt planeetalle lisää kundalini energian taajuuttamme. Aura kenttämme laajenee ja kirkastuu. Aura sisältää enemmän korkeataajuuksisia kosmisia energioita joita se vastaanottaa avaruuden korkeammilta tasoilta. Auran laajetessa henkilö laajentaa tietoisuuttaan.

Auramme täytyy käydä läpi nämä laajentumiset sopeutuakseen Uuteen Maapalloon. Taajuusmuutokset suodattavat alemmat värähtelytaajuudet kehostamme. Näitä ylösnousemuksen oireita ovat; suuret tunnevaihtelut, keskittymisenpuute, tunne että on eksyksissä. Fyysisiä reaktioita ovat korkeataajuuksiset äänet korvassa, puristava tunne päässä, nääntymisen ja uupumisen tunne.

Nämä ovat selviä merkkejä siitä että kuljet spiraalimuodossa ylöspäin maapallon kanssa sisäistäen korkeampitaajuuksisia koodeja ja siten luoden yhdistetyn kristallikehon joka sisältää enemmän kosmista kristusenergiaa.

 

Kehojamme uudistetaan, myös DNA:tamme. DNA:llemme annetaan ohjelmointia uuteen todellisuuteen valmistautumiseen joka syntyy sisältäkäsin, joten se kykenee kokemaan ja näkemään uuden maailman alhaisemman tasomme ohi. Hermoratojen aktivaatio laukaisee uusia käsityksiä, uutta tietoa, uusia impulsseja.

Kun maapallo kulkee spiraalimuodossa 4D:n tähtiportin läpi yhä nopeammin, meidät viedään yhä korkeammille tietoisuuden tasoille uuden harmonisen universumin sisällä.

Kun verho nostetaan näemme käsittämättömän kauniita maailmoja. Monitasoinen todellisuus joka yhdistää kaikkea tulee yhtä selväksi kuin auringonvalo. Vanha todellisuus pyyhitään pois siinä paljastuksessa ketä olemme, muuntautuneina monitasoiseksi olemukseksi, kokonaiseksi, vapaaksi.

 

Uusi maailma saapuu ilman pelkoa, ilman sotaa, ahneutta. Turvallisesti rauhaa, valoa ja juhlaa tuoden."

 

*

 

"Onnellisuus on uusi rikkaus. Sisäinen rauha on uusi menestys. Terveys on uusi vauraus. Ystävällisyys on uusi cool."