No niin! Päivitin vähän ulkoasua, ylläolevan kuvan olen itse napannut Sisiliassa (teksti kertoo ymmärtääkseni tulevasta valokehostamme). En ole sittenkään ehtinyt kirjoittaa itse mitään, on joko kiire tai väsy... mutta tässä sellaista viestiä joka kyllä kuulostaa sellaiselta mikä tunne itselläkin on. Kuunnellaan ajatuksiamme ja uniamme ja uskotaan ihmeisiin. Päivitän jatkossa yläreunaan uusimpia saamiani viestipätkiä, katotaan mitä sieltä tulee :)

"Elämänne seuraavien kolmen kuukauden aikana teillä kaikilla on tilaisuuksia, jolloin verho vedetään sivuun riittävän pitkäksi aikaa saadaksenne tämän kokemuksen. Tätä kolmen kuukauden jaksoa eivät laske kellot tai kalenterit, vaan te jokainen, kun annatte merkin, että olette valmis.

Ilo jota on edessänne, on paljon syvempää, kuin voitte kuvitella, ja te kaikki astutte ihmisinä tähän tiukasti ja vapaasti. Nauttikaa sen joka osasta. Jotkut näistä ovat hetkellisiä väläyksiä. Jotain voi tapahtua, saatte ehkä muiston tai vilauksen kasvoista, joita ette tunne, ja sitten jatkatte päivittäistä elämäänne tyypillisesti. Kerromme teille, että vain pienellä itsehavainnoinnilla, vain pienellä heräämisellä, voitte löytää täysin uuden aspektin ja muistaa ystäviä, jotka jätitte Kotiin. Tämän jälleentapaamisen on aika tapahtua, ja kerromme teille, että on kolmen kuukauden, 90 päivän jakso, jolloin koette näitä upeita verhon avautumisia.

Miten voimme auttaa teitä muistamaan ja tuomaan kaikki ominaisuutenne takaisin? Auttamalla teitä muistamaan ne, jotka jätitte taakse verhon toiselle puolelle. He tekevät työtä, he odottavat ja etsivät näitä hetkellisiä taukoja energiakentässä, jolloin he voivat saada rakkautensa perille teille.

Kulkekaa kolme kuukautta, 90 päivää, täysin odottaen ihmeitä suoraan edessänne ja katselkaa niitä, kun niitä alkaa ilmestyä eteenne kaikin tavoin."

http://www.luxonia.com/viestit/35-steve-rother/5732-toukokuu-2016-90-paeivaen-muistaminen-jaelleenyhdistyminen-itsen-kanssa