MaryAnn Winkowski kirjassaan kertoi että kykenee loihtimaan valkoisen valon jonne edesmenneet voivat astua päästäkseen eteenpäin niinkuin kuuluu. Hänen mukaansa sen luomista voi harjoitella siirtämällä mielessään esim. kynttilän liekkiosan kirkkaimman valkoisen valon sen viereen jonnekin tummempaa taustaa vasten, ja kun usein harjoittelee valo vähítellen voimistuu. Saman valon voi loihtia omaksi suojakseen meditoidessa tai jossain paikassa jossa on negatiivista energiaa. Se on siis jumalallista valoa. 

 

"Biofotoni  on valopartikkeli jota välittyy kaikesta elävästä. Silmämme täytyisi olla 1000 kertaa herkemmät että näkisimme sellaisen. Niiden ajateltiin aluksi olevan vain metabolisten kemiallisten reaktioiden sivutuote, mutta uusi teoria väittää että niillä on suurempi rooli fysiologiassamme ja tietoisuudessamme.  (US national library of medicine, tutkimus.) Se voi matkata hermojärjestelmämme lävitse, joka osoittaa että biofotoni tarjoaisi soluille mahdollisuuden siirtää energiaa ja kommunikoida tietoa. On jopa ehdotettu että niillä voisi olla ominaisuuksia jotka auttavat meitä kuvien visualisoinnissa.

Tässä voi olla järkeä kun ajatellaan miten me luomme tietokoneita. Tietokoneet ovat silikoni-kidesiruja joista ohjaamme valon läpi välittääksemme 0 ja 1 (valo päällä, valo poissa). Sähköinen informaatio jota välitämme tietokoneiden kautta on edelleen valon muodossa. Nyt tiede paljastaa että ihmiset toimivat samaan tapaan. Valo välittää tietoa aivojemme, hermojärjestelmämme, ja jopa DNA:mme läpi.

DNA:mme on voimakas biofotonien lähde, se kommunikoi valon kanssa ja kehittyy valosta. (Tutkimus, New evidence for coherence and DNA as source) . DNA tuottaa erittäin korkeita biofotoni emissioita ja sillä on 'excimer laser' -ominaisuuksia. Ne ovat erityisiä lasereita jotka sisältävät pseudo-molekyylejä joita esiintyy ainoastaan erittäin virittyneessä tilassa ja ne tuottavat valoa ultravioletti alueella.

 

Mutta me emme vain välitä valoa, vaan meillä on kyky vaikuttaa siihen ajatuksillamme. (Tutkimus: Increased photon emission from the head while imagining light in the dark is correlated with changes in electroencephalographic power.) Viimeisimmässä tutkimuksessa osallistujat sijoitettiin pimennettyyn huoneeseen ja heitä pyydettiin kuvittelemaan kirkas valo. Niin tehdessään he kykenivät huomattavasti lisäämään biofotoni emissiotasojaan, osoittaen että aikomuksellamme voimme vaikuttaa valoon itseensä. Valo näyttää olevan perustavanlaatuinen osa olemustamme."

spor.jpg

(Kuvan lähde sportsinthespirit.com, teksti suomennettu lähteestä http://humansarefree.com/2014/04/we-are-made-of-light-scientific-evidence.html )

****

Kalat kertoivat intiaaneille että vuoden 2017 jälkeen tulee Wisconsinin rannikolle tsunami. "Harrisin mukaan rummutus luo "hypnoottisen äänimaailman", joka houkuttelee merieläimet paikalle. Sitten heimon päällikkö kahlaa eläinten sekaan, ja ilmeisesti hän osaa tulkita kalojen äänimaailmaa."

http://yle.fi/uutiset/valaat_kehottivat_intiaaniheimoa_muuttamaan__heimo_kaantyi_suomalaisten_puoleen/7899288?fb_action_ids=1605047773045471&fb_action_types=og.shares&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B1116506788375675%5D&action_type_map=%5B%22og.shares%22%5D&action_ref_map=%5B%5D