... ja tapahtuu mitä? 

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014010817908798_ul.shtml

Kätevä sivu aikavyöhykkeiden tarkistamiseen:

http://www.worldtimeserver.com/current_time_in_UTC.aspx

Auringon tapahtumat reaaliajassa. "SolarHam is routinely updated with breaking news, sometimes hours before other Space News websites. You can trust SolarHam.com for the most up to date and accurate solar information on the internet." :

http://www.solarham.net/

"Kuten monet teistä ovat jo huomanneet, hengittämänne ilma näyttää jo vähän muuttuneen ja lisää on tulossa, kun ystävällinen naapurinne aurinko on taas kerran lähettänyt räjähdysryöpyn, mikä täyttää ilmakehänne melko mielenkiintoisilla viesteillä edessä olevina päivinä ja öinä. Nimittäin nämä taivaalliset ilotulitusräjähdykset tekevät teille hyvää maailmaa, sanan kaikissa merkityksissä, kun tässä mahtavassa show'ssa vapautettu energia tekee enemmän, miltä pinnalta näyttää. Kuten tiedätte kenties jo, kaikki nämä räjähdykset tulevat ladattuna melkoisella määrällä ns. energiapirstaleita, mitkä revitään tuon taivaankappaleen pinnasta ja paiskataan avaruuteen.
 
Joskus nämä ryöpyt näyttävät tähtäävän suoraan maapalloa kohti ja saapuessaan ne tuovat mukanaan koko joukon mielenkiintoisia seuralaisia - seuralaisia joita tiedemiestenne kalibroimat instrumentit eivät helposti havaitse, mutta kuitenkin ne ovat hyvin läsnä ja niillä on suuri vaikutus kaikkeen ja kaikkiin, joita ne kohtaavat astuessaan Äiti Maan ytimeen. Nimittäin näillä energiahiukkasilla tai viestintuojilla on sellainen vaikutus, että ne voivat tunkeutua planeettanne syvimpiinkin kerroksiin, eikä niitä näin voi pysäyttää mikään. Itse asiassa jotkut niistä kulkevat suoraan Äitinne ytimeen ja jatkavat saman tein ulos toiselta puolelta. Mutta eivät toimittamatta "hyötykuormaansa" matkalla. Nimittäin nämä pienet viestintuojat tulevat ladattuna koko joukolla informaatiota ja se toimitetaan riippumatta siitä, mihin vastaanottaja on sijoittunut.
 
Ja niin sanomme, että katsokaa taivaalle ja heiluttakaa ystävällisesti tälle ihmeelliselle, säteilevälle hyväntekijälle, mikä leijuu yläpuolellanne, ja tietäkää, että tällä kertaa se on epätavallisen antelias lahjoissaan. Ja älkää luulko, että niitä pitää välttää - kaukana siitä - sillä se mitä se jakaa hyvin anteliaasti, on tarkoitettu auttamaan teitä ns. kohokohtanne saavuttamisessa ja näin teidän pitäisi katsoa niitä todellisina taivaanlahjoina, joita ne oikeasti ovat. Taas kerran, joillakin nämä taivaalliset räjähdykset voivat olla hyvin uuvuttavia fyysiselle keholle, mutta tätä kestää vain lyhyen aikaa, mutta niiden tuomat hyödyt kestävät ikuisesti. "       Lähde: Luxonia