http://www.pekkaervast.net/esitelmat/

Paljon PDF muotoisia esitelmiä eri aiheista mm. Karmalliset sairaudet ja niiden parantaminen, Kristus ja kansallishaltia, Islam, Mitä kuolema opettaa, Sota Sammosta Kanteleen synty, Suomen tulevaisuus henkisesti nähtynä.

------

https://meetthehybrids.wordpress.com/articles/meeting-the-hybrids/

Ihmis-alien hybridit. "Suurin osa heistä selvitti identiteettinsä hitaasti ajan kuluessa yhdistäen palasia toisiinsa, kun muistoja ET vierailuista palasi, vierailuja tuli lisää tai ET viestit tulivat selvemmin läpi. Kaikilla heillä on oppaita tai tähtiperheitä joiden kanssa ovat yhteydessä monilla tavoin. Oppaat saattavat olla ET-, ihmis-, tai eläin henkiä. Ne saattavat tarjota vihjeitä, suorempia viestejä tai fysikaalisia tapahtumia jotka parantavat tietoa.

Hybridien tehtävä liittyy heräämisprosessiin (ylösnousemus, ascension). Joillakin on monia eri asioita tehtävissään, heidät on varustettu erityiskyvyin jotka auttavat heitä näissä tehtävissä. Ne vaihtelevat maapallon ja ihmisten auttamisesta eläinten, toisten hybridien ja tähtisiementen auttamiseen, uusien teknologioiden kehittämiseen.

Hybridi on henkinen opettaja, monilla toisten auttaminen on sisäänrakennettu heidän tehtäväänsä. Heidän ymmärryksensä sielun matkasta, evoluutiosta jota nyt tapahtuu kaikilla on usein yksityiskohtaista. Meidän täytyy olla avoin toisenlaiselle tietämykselle, etenkin suoralle kokemukselle."

http://www.express.co.uk/news/weird/665645/I-proved-human-alien-hybrids-EXIST-says-scientist-who-found-them-living-on-Earth

Pleiadilaiset / Barbara Marciniak, videoitu kanavointi: https://www.youtube.com/watch?v=IK04i_VLk1w

-----

Pitkästä aikaa Corey Goodea. Siitä muistuikin mieleeni että eräänä aamuna monta viikkoa sitten mielessäni oli kristallinkirkas lause: Vaikka poliisi etenee vain pienin askelin, täysi paljastus on tapahtumassa.

"Neljä maapallon sisäosan sivilisaation ryhmää halusi paljastaa totuuden itsestään maan asukkaille, se johtaisi avoimeen kontaktiin heidän kanssaan. Muut kolme vastustavaa ryhmää saattavat haluta tuottaa disinformaatiota joka pyrkii olemaan näitä ryhmiä vastaan, tämän tuloksena saatamme nähdä kiistelyä heräävässä ihmisyhteisössä. On suotavaa että ei ole fanaattisesti jotain mieltä vaan harkitsee eri näkökulmia. Todennäköisesti liikkeellä tulee olemaan valtava määrä disinformaatiota ja hyökkäyksiä täyden paljastuksen puoltajille kuten Corey Goodea, William Tomkinsia vastaan. Kaikki se on suunniteltu aiheuttamaan epäilyjä ja tappelua siitä mikä on totta ja mikä ei.  

Mutta totuutta ei voi peitellä loputtomiin, kun avoin 'sota' rajoitetun ja täyden paljastuksen ryhmien välillä puhkeaa ja voittaja alkaa selvitä -toivon mukaan täyden paljastuksen puolue- silloin saavutetaan lakipiste jolloin massiivinen herätysliike lähtee leviämään. Tässä kohtaa esiin astuvien Maya -ryhmien parantavat taidot ovat hyödyllisiä." (kuva Mayoista linkissä, he ovat artikkelin mukaan astumassa myös lähiaikoina tehtäviinsä)

-

Corey Goode - Anshar -ryhmä oli päättänyt että he aloittaisivat hitaasti paljastamaan ketä todellisuudessa ovat, niille ihmisille joiden kanssa ovat kommunikoineet telepaattisesti väittäen olevansa eri tähtijärjestelmistä (suojellakseen itseään). Kolme muuta ryhmää eivät pitäneet tästä ajatuksesta lainkaan. Heidän mielestään se päätyisi heidän kohtalokseen.

David Wilcock: Hmm! Joten he siis lähtivät, vauhdittaen etätiedustelu / kommunikointi ohjelmaansa niin että ihmiset joiden kanssa he aiemmin kommunikoivat telepaattisesti, alkoivat epäilemään kuulemaansa tietoa. 

-

"Maan alaiset sivilisaatiot jakavat tietoaan tavalla jolla me ihmiset ilmeisesti tulevaisuudessa tulemme myös kommunikoimaan. Heillä on tavallaan mentaalinen internet johon pääsevät telepaattisesti. He saivat tietopaketin Vartijoilta (Guardians, Blue Sphere -olennot) ja se lähti salamana koko maan sisäiseen internetiin. Siitä lähtien Kaaree (papitar maan alaisesta sivilisaatiosta) kertoi että kaupungit siellä ovat kihisseet." (nämä kehittyneet, puhtaan henkiset sivilisaatiot saivat moitteita että eivät ole hoitaneet ihmisten opastajan rooliaan kovin hyvin).

http://sitsshow.blogspot.fi/2016/04/Cosmic-Disclosure-Season-4-Episode-8-Inner-Earth-Update-Summary-and-Analysis-Corey-Goode-and-David-Wilcock.html

------

L/L Research (Ra -materiaali):

"Sinä olet ikuinen olemus, osa Luojaa. Aiemmin kun planeettasi kulki kauniisti radallaan sinä olit olemassa täydellisenä. On sinun syntymäoikeutesi kokea ikuisuus. Tietoinen mielesi pitää sinut rajoittuneena. Meditaatiossa pääset ikuisuuteen ja kun sallit mielesi tietoisesti rauhoittua, hiljentyä, pääset yhä enemmän suureen rakkauden ja viisauden virtaan joka kulkee sisimmässä, sanoisimmeko, tietoisuudessasi.

Saatat tuntea että jollakin tavoin et ole meditoimisen ja ymmärryksen etsimisen arvoinen, mutta me vakuutamme sinulle että kaikki olennot tekevät niin kutsuttuja virhearviointeja. Pyydämme teitä aina aloittaessanne meditaation päästämään irti aiemmista mielikuvista itsestänne, siitä kuka olette, virheistänne, heikkouksistanne, keskittyen vain siihen mitä haluatte - totuuden tietämystä. Meditaatiossa tulet yhä enemmän tietoisiksi luomisen todellisesta luonteesta. Alat nähdä yhteyden joka sitoo kaikkea."

------

Tämän suomensin jostain aikoja sitten joten hukkasin alkuperäisen lähteen...

Määrittele arvosi. Tee lista elämäsi mielenkiinnonkohteista yleisesti, ei yksityiskohtaisesti. Esimerkiksi uskonto, perhe, ystävät, laulutaito. Etsi sieltä yksi josta olet aina ollut erityisen ylpeä. Esimerkiksi olet ihana ystävä, olet hyvä matematiikassa. Sitten kirjoita siitä aiheesta lyhyesti, missä tilanteessa se oli sinulle tärkeä ja miksi.

Keskitä itsesi. Tämä on jatkuva prosessi josta on jatkuvasti hyötyä. Keskität siis tärkeät asiat, päämäärät linjaan henkilökohtaisten uskomustesi kanssa esimerkiksi meditoimalla, kuvittelemalla mielessäsi, pitäen listaa saavutuksistasi. Asetu sellaiselle tasolle josta näet elämäsi selvemmin, tarkkaile kaikkea ilman tunnetiloja. Siivoa mielesi hetkiseksi rauhaan, tilaan josta tulee kuin hyvä ystäväsi. Ole ylpeä pienistäkin tekemisistäsi, pidä niistä kirjaa, alleviivaa erityiset ylpeyden aiheet. Tämä päiväkirja on todiste että sinunkin äänelläsi on oikeus tulla kuulluksi siinä missä muidenkin.

Harjoittele sanomaan ei. Kun nyt hoivaat itseäsi, on aika kääntää ne tunteet toiminnaksi. Ole lempeä mutta luja, et tarvitse mitään tekosyytä kieltäytyäksesi sellaisesta josta et pidä, jos se ei ole sinun velvollisuutesi esimerkiksi töissä. Voit selittää myös itsellesi jos sinun ajatuksissasi on selvä syy jollekin.

Tuo uusi kantasi koko elämääsi. Olet löytänyt uusia asioita itsessäsi joista voit olla ylpeä, vähentänyt muiden mielipiteiden vaikutusta omakuvaasi, löytänyt aikaa kirjata saavutuksesi ja keskittänyt itseäsi joka päivä, oppinut että voit sanoa ei ilman seurauksia. Olet valmis olemaan oma itsesi kaikkien ympärillä olevien kanssa.

Sisäistä uusi itsesi. Toimi aina henkilökohtaisesta itsestäsi käsin, ota aikaa selvittää tilanne jos suutut. Opiskele miten toimia erilaisissa sosiaalisissa ympäristöissä.

Älä ujostele näyttää kuka olet. Yllätyt siitä positiivisesta reaktiosta kun sanot ja toimit uskomuksiesi mukaan. Ihmiset pitävät ihmisistä jotka tekevät omia asioitaan ja kulkevat omaa tietään. Ei tarvitse erottua joukosta, vaan lopettaa se työläämpi joukkoon sopeutuminen. Älä anna arvostelijoiden vaikuttaa negatiivisesti, käytä mielikuvitusta ja meditaatiota nähdäksesi paremmin mitä sanottiin ja kuka sanoi. Usein huomaa että he ovat sellaisia joista ei alunperinkään pitänyt hirveästi.

Kontrolloi sosiaalista ympäristöäsi. Ympäröi itsesi ihmisillä jotka hyväksyvät sinut, anna ilkeiden mennä.

Kannusta itseäsi. Ota aikaa harjoitellaksesi hyvää oloa, olet se mikä olet ja se on OK. Pidä pintasi tunnevaltaisissa lähipiirin suhteissa. Älä anna sisäisen äänen kritisoida, olet yhtä hyvä kuin joku toinen eikä edes perheelläsi ole oikeutta väittää toisin.