Luxonia, Viesti Matthewilta 16.5.2018. Telepatiasta:

"Onko normaali asia, että eläimet tappavat toisia ravinnokseen? Onko tämä alkanut ihmisten vaikutuksesta?"

Kun ihmispopulaation esi-isäsivilisaatiot toivat planeetalle tuntemanne eläinlajit, kaikki olivat kasvissyöjiä ja ystävällisiä toisilleen. Leijona ja lammas jotka edustavat vahvoja ja lauhkeita, makasivat rinta rinnan. Kaikki eläimet ja ihmiset olivat yhdessä rauhanomaisesti ja kommunikoivat telepaattisesti. Sitten pimeiden voimien lähettämät matalat värähtelyt mahdollistivat pelkoenergian tulemisen sisään, iskostivat ihmispsyykeen piittaamattomuuden eläinten hengestä ja käynnistivät saalistaja-saalis-vaiston ja telepaattinen kommunikointi katosi ihmistietoisuudesta. Kun Maa ja sen asukkaat jatkavat kehittymistään, eläinruokavaliot korvataan kasviksilla, ihmiset kunnioittavat ja kohtelevat arvostavasti eläinsieluja ja kaikki elämänmuodot puhuvat taas kerran toistensa kanssa telepaattisesti ja elävät harmonisesti yhdessä." 

 

***

 

Miksi ei vain voitu ottaa mallia maailmaan intiaaneilta? Miksi naiset ei kunnioita itseään vaan tekevät miehille palveluksia ja miksi miehillä ei ole mitään rääpyä tavoissaan? Onneksi tämä mielenhallinta alkaa purkautua ja jää historian hullutukseksi kuin vuosi 1918.

 

​Intiaanien viisauksia: "Vanhimmat sanovat että miesten täytyy kohdella naisia pyhällä tavalla. Miesten ei saa koskaan alentaa naisia tai häpäistä heitä millään tavoin. Kun on ongelmia, naisilta kysytään neuvoa. Meidän täytyy avoimesti jakaa kaiken heidän kanssaan. Naisella on intuitiivinen ajattelukyky. Hänellä on pääsy toisenlaiseen tietojärjestelmään jollaisen vain harva mies kehittää. Hän voi auttaa meitä ymmärtämään. Häntä täytyy kohdella hyvin."

​"Vanhimmat sanovat että intiaaninaiset ohjaavat heimojen keskuudessa parantumista. Meidän täytyy erityisesti rukoilla naistemme vuoksi ja pyytää Luojaa siunaamaan heitä ja antamaan heille voimaa. Heidän sisällään on rakkauden ja vahvuuden voimat jotka kuu ja maapallo antoivat. Kun kaikki muut antavat periksi, naiset laulavat vahvuuden lauluja. Hän on ihmisten selkäranka. Joten naisillemme sanomme: laula vahvuuden laulujasi, rukoile erityisvoimiesi eteen, pidä väkemme vahvoina, ole kunnioittava, jalo ja vaatimaton. Oi Suuri Yksi, siunaa naisiamme. Anna heille vahvuutta tänään."

 

***

 

https://stillnessinthestorm.com/2018/05/cobra-entry-protocols-update-with-comments-by-justin/

 

Cobra päivitys 14.5.

"Koskaan ei väitetty että Tapahtumaa ennen tapahtuvat pääsyt Vastustuksen tiloihin toteutuvat. Ne saattavat tapahtua tai eivät. Sisäänpääsyn vaiheet annettiin ihmisille että he voivat valmistautua jos se tapahtuisi. Toisekseen, jos sisäänpääsy tapahtuu, se ei välttämättä toteudu lähitulevaisuudessa (päivissä, viikoissa tai edes kuukausissa).

Nämä sisäänpääsyt ovat ainoastaan hyvin pienelle määrälle ihmisiä, noin 20-200 henkilöä. Tämä EI ole Vastustuksen massavärväys kampanja. Sisäänpääsy on osoitettu kahdentyyppiselle väestölle, hyvin kehittyneille valotyöntekijöille/valosotureille joilla on kaikkein vähiten sitoumuksia maanpinnan ihmisiin ja jotka tarvitsevat hyvin ansaitun lepotauon kauniimmassa ja rakastavammassa ympäristössä. Toinen ryhmä on Valotyöntekijät joilla on käytännön kokemusta kulttuuriantropologiasta, tutkimuksellisesta kommunikoinnista, seksologiasta, psykologisesta neuvonnasta, kulttuuripsykologiasta, sosiologiasta ja sosiaalisesta työstä. Tämä toinen ryhmä auttaa Vastustusta tulevissa kanssakäynneissä maanpinnan ihmisten kanssa, sillä Vastustuksen jäsenet ovat usein neuvottomia miten toimia voimakkaasti reagoivan ihmiskunnan kanssa.

Näitä sisäänpääsyjä esitetään erittäin harvoin sellaisille henkilöille joilla on vahvoja perhesiteitä maanpinnalla. Ihmiset kokevat suuria yllätyksiä henkilökohtaisissa suhteissaan Tapahtuman jälkeen ja tarvitsevat erottelukykyä tunteellisen riippuvuuden ja ehdottoman rakkauden välillä.

Sisäänpääsy ehdokkaat käyvät läpi sisäisten valmisteluiden prosessin joten jos ja kun sisäänpääsy tapahtuu, he kykenevät luottamaan tapahtumiin sisäisen sieluyhteytensä kautta, sisäisen totuuden äänensä ja Vastustuksen jäsenien avulla. Ihmiset joilla on suuri määrä pelkoa ja epäluuloa, eivät ole ehdokkaita.

Sisäänpääsy Vastustukseen on henkinen opastava kokemus ja siksi ehdokkaiden tulee käydä kokemuksen läpi täysin linjassa oman vapaan tahtonsa kanssa ja yksin. Tämä on sisäänpääsy korkeammalle todellisuudentasolle, eikä ole ansa joka johtaa reptiliaanien maanalaiseen tukikohtaan.

Ivailu kommentit jotka ovat kukoistaneet ympäri internetiä viime päivinä, ovat todiste että suurin osa maanpinnan väestöstä ei ole valmis kontaktiin. Joten älkää valittako jos tulevaisuudessa on viivästyksiä. Onneksi monet ovat tarpeeksi järjissään nähdäkseen omin silmin että minua ei ole korvattu kloonilla ja että tietoni on yhä paikkansapitävää. (linkki todistajalausuntoon)

 

***

 

Sphere Being Alliance, Corey Gooden luento, mm että Blue aviansit ovat "enkelitasoon", kuudenteen tiheyteen kuuluvia olentoja jotka ovat kirjoituttaneet Yhden Lain sekä muita opastavia kirjoituksia kautta historian. Katselemme kaikki maailmaa erilaisten "linssien" läpi, jotkut kristinuskon näkemystensä läpi, jne. Siksi käsitämme asioita niin eri tavoin, emmekä kykene täysin käsittämään kuudennen tiheyden olentoja vaikka miten puhdistamme linssiämme ja keräämme tietoamme kuten hiekanjyväsiä. Tämän linssimme takia ylemmät tasot joutuvat käyttämään meille tuttuja sanoja kuten ylösnousu ym raamatun vertaukset saadakseen ymmärrystä asiaansa.

Kohdassa 0:33 Corey kertoo millä tavoin maanalaiseen sivilisaatioon kuuluvat Anshar -vanhimmat ottavat yhteyttä ja tarkkailevat meidän jokapäiväisiä touhujamme kotona ja töissä. (Wau, juuri kuten viesteissäni on viittauksia arkisiin puuhiini.)

He viettävät suurimman osan ajastaan näissä tuoleissa kuin me tv:tä katsellen ja osaksi se on heille huvitusta. Corey toteaakin että käyttäydymme hieman eritavalla kotonamme kuin julkisesti ja yleisöä naurattaa. Vanhimmat näkevät sukuhistoriamme monia sukupolvia taaksepäin (kuten sain omasta esi-äidistäni tietoa) ja vertaavat miten olemmekaan saman näköisiä tms.

Corey oli lähemmin tutustunut yhteen näistä vanhimmista joka on lähes 1000 vuotta vanha. Myös he kuolevat ja saavat valita palaavatko takaisin inkarnoitumaan tai siirtyä seuraavaan tiheyteen.

 

Aurinko, maapallo ja ihmiset tulevat läpikäymään kolmannesta tasosta/ tiheydestä siirtymisen seuraavaan eli neljänteen tiheyteen. Anshar -väen historia tulee olemaan meidän tulevaisuuttamme. Emme voi mitenkään estää tätä luonnollista siirtymää, mutta siihen voimme vaikuttaa miten vaikeaa se tulee olemaan. Jokaisen sisäinen työ siis vaikuttaa kokonaisuuteen.

Ehkä noin vuonna 2020 aurinko saavuttaa minimivaiheensa, jossakin alueella maapalloa tulee myöhemmin jättisuuria tsunameja jotka työntävät ilmamassoja edellään. Auringonpurkaus tuhoaa tekoälyn ja naniitit, kaataa kaiken teknologiamme. Sivilisaatiomme romahtamisen jälkeen ET kontaktit alkavat, kuin tähtiä putoaa, kehittynyt teknologia tuodaan maapallolle ja ihmisille tuodaan apua traumankäsittelyyn ja uudellenrakennukseen kuten aiemminkin historiassa. Aurinko muuttuu mustaksi moneksi päiväksi ja räjähtää sitten uudenlaiseksi tähdeksi. Meillä on vaikeuksia selvitä myös rasistisen näkemyksemme kanssa, sillä kosmisilla serkuillamme on monen eri ruskean sävyn ihoa.

Meidän on aika parantaa traumamme, tehdä mitä parhaiten osaamme (ei siis yrittää tehdä jotain samaa mitä esim. Corey tai joku muu ihailemamme hahmo, vaan kaikilla on joku erityistyönsä vaikka miten hassulta tai vaatimattomalta se tuntuisi).

Mitä siis tehdä nyt? Puhu ystäville ja perheelle, rohkaise heitä ottamaan selvää totuudesta, piilotelluista teknologioista, ym. Rohkaise tietoisuuden laajentamista siellä missä kykenet. Kylvä siemeniä massatietoisuuteen luovuuden ja taiteen kautta (sarjakuvat, elokuva, kirjallisuus, jne). Massameditaatiot, sisäinen työ.

Coreyn jumalakäsitys: Suuri Luoja halusi kokea kaksinaisuuden mahdollisimman monesta kulmasta, joten se räjähti lukemattomiksi osasiksi. Jokainen näistä kipinöistä eli me, olemme Luoja , Yksi. Ympärillämme on sähköinen universum (negatiivinen/positiivinen). Kun alamme ymmärtää että sinä olet minä, minä olen sinä, ymmärrämme traumaamme "olen uhri, olen rikoksentekijä" . Käymme läpi traumamme sisäisesti kokien sen uudelleen uhrina sekä rikoksentekijänä, todistajana, näin trauman energia alkaa hävitä kun ymmärrämme olevamme yhtä.

Corey kertoo koiraan samaistumisharjoituksestaan jonka intiaani isoisänsä opetti, asettaa itsensä sen paikalle, miten se ajattelee meistä, samaistua hengitystahtiin jne, näin opimme olemaan yhtä, omaamaan supervoimaamme. Meiltä on piiloteltu hallitsijoittemme toimesta että kykenemme olemaan itse luoja, luomaan.

Kaukonäkijöistä: he vetävät asioita eetteristä, oman "linssinsä" läpi joten se on subjektiivinen näkemys.

Auringonpurkauksen yhteydessä infrastruktuuri hajoaa myös Marsin orjatyöläisten ympäriltä ja heille tuodaan apu samoin kuin meille tänne. Toisissa aurinkokunnissa olevat orjat kuljetetaan parannettaviksi tietylle planeetalle ennenkuin he kykenevät palaamaan takaisin ihmisten joukkoon.

https://www.youtube.com/watch?v=k8K4h4qKAVc&feature=youtu.be&a

 

***

 

Tämä täytyy vielä suomentaa kokonaisuudessaan! Muistiinpanoja Cobran Budapestin konferenssista jonne olisi päässyt kuka tahansa, itsekin harkitsin lähtemistä:

"Hetki oli maaginen, historiallinen, tunsin sen heti alussa, erittäin vahvan mystisen energian nousevan. Naiset monista eri maista nousivat lavalle ja muodostivat ympyrän. Seremonia alkoi siten että Cobra pyöri keskellä ympyrää toinen käsi korkealla päänsä päällä ja toinen antaen "valopallon".  Naiset ottivat toisiaan käsistä ja alkoivat kevyesti keinahdella. Kuulin herkän mantran jota en ole kuullut aikaisemmin, se oli koskettava, ja aluksi en ollut varma mistä se kuului. Kukaan ei tiedä kuka aloitti, mutta ihan kuin he kaikki kanavoivat Jumalattaren itsensä energiaa. Hetken energia oli niin voimakas että yhä vieläkin tunnen sen ja tunteet. Naiset itkivät." 

"Elämä Tapahtuman jälkeen: (kuva kylpyammeesta joka on tehty kokonaisesta kvartsikristallin lohkareesta). Kuvittele tämä täyteen eliksiiriä joka parantaa tunteitamme, ym. Tämä on perustason elämää Tapahtuman jälkeen. Olemme yhteydessä Valon galaktiseen perheeseen. Kun eniten heränneet ihmiset läpikäyvät muutoksen, se tapahtuu koko maapallon hyväksi. Tämän vuoksi taistelemme."

 

https://stillnessinthestorm.com/2018/05/cobra-notes-from-cobras-ascension-conference-in-budapest/

 

***

 

Miksi uskonnolliset pelkolietsojat pitävät avaruusolentoja uhkana, jopa saatanallisina? Ufotutkimuksia keskeytetty ja tuhottu aineistoja tutkimusten johtajien uskonnollisen vakaumuksen vuoksi. 

http://exonews.org/beware-demonic-aliens-ufo-probes-in-us-uk-hampered-by-religious-fears/

 

***

 

"Ensimmäinen askel oli galaktinen jälleenyhdistyminen, jossa vasen ja oikea aivopuolisko tasapainotettiin ja luovan energian sallittiin virrata. Tämä sallii yhteyden Galaktiseen neuvostoon ja tehtävien antamisen niille, jotka ovat tämän prosessin tiennäyttäjiä ja "silta-aktivoijia".

Niillä jotka valmistautuvat muuttamaan uuteen Maahan, myös keskushermosto johdotetaan uuteen elämistapaan. Tämä voi verottaa kehoa, mutta se on välttämätön. Moniulotteisessa uudessa Maassa käytämme taikaa, joka on paras tapa kuvata sitä. Käytämme voimakasta ja juuri aktivoitua oikeaa aivopuoliskoa kanavoimaan galaktista voimaa ja timanttivaloa ja muokkaamaan aktiivisesti energiaplasmaa muotoon aikomuksen ja visualisoinnin avulla".

- http://www.luxonia.com/viestit/12-celia-fenn/6916-1052018-maa-on-siirtymaessae-uudeksi-maaksi-tulevaisuus-on-nyt

 

***

 

Tätä olen aiemmin vähäsen suomentanutkin jonnekin artikkeliin, olisi todella hyvää tietoa. 

https://stillnessinthestorm.com/2018/05/preparing-for-et-contact/

 

"There is no doubt that humans have been visited by various ET races for centuries. Through certain times in our history, ETs and inner-earth beings walked freely among us and even acted as our teachers and Gods, influencing our current reality. Rebecca Hardcastle, Ph.D. points out, humans possess extraterrestrial consciousness which links us directly to our ET ancestors.

Interaction with ETs while in Theta/Delta brain wave range removes an individual’s ability to fight-or-flight, reducing the hormone-induced physical stress response. The more we start paying attention to our senses beyond the physical five senses, our dreams and emotional states, the more we become prepared for this contact to occur. At the same time, it becomes easier for contact to take place and be remembered. The sooner we stop denying our experiences, we can establish conscious contact in the Alpha/Beta brain wave range.

Lyssa Royal suggests that ETs prefer human-ET interaction to take place in the Theta/Delta brain wave range because it is the equivalent of the ET waking state. I also believe that majority of us are in telepathic communication with ETs.

Acceptance is rooted in love – love of something greater than self. It is giving up ego-based control of people and situations that cannot be controlled. I love Eckhart Tolle’s definition of acceptance as a “this is it” response to anything occurring in any moment of life. When a person stops struggling to resist whatever they are facing, they become psychologically stronger because of the peace and serenity that overtakes their emotional and physical responses. When we as individuals and a society at large reach the acceptance stage, we will be ready for contact."

 

***

 

Kontaktihenkilö JP: "Kuulin soinnin korvassani kun olin metsässä, luulen että se tarkoitti kutsua kuten viimeksikin. Tapasin sinisilmäisen ja vaaleatukkaisen miehen jolla oli USA ilmavoimien puku, mutta hänen kasvonsa olivat erilaiset. Mies kertoi: Tulette näkemään näitä aluksia paljon jatkossa kaikkialla. Hän oli hyvin ystävällinen, tunsin onnellisuutta koko tapahtuman ajan. Hän kosketti minua ja näin aluksen sisäosat. Pyysin saada ottaa videokuvaa, mutta hän kieltäytyi koska heillä on sopimus USA:n ja muiden maiden kanssa. He opastavat muunmuassa USAF henkilöstöä käyttämään näitä laitteita. Valokuvien ottaminen on ok."

 

JP: 9am. Nice contact today.

Michael Salla: What happened?

JP: I went Into the Woods. I was hearing a ringing in my ear. I’m thinking it was like a calling. Like I got from the last Contact. I met up with this man. Wearing a United States Air Force suit. Dark blue. His face was different. Possibly a Nordic.

JP: Light blue eyes, blond hair, wearing a United States Air Force Jumpsuit. He was really kind. He said a lot of these craft are going to be seen all over. He invited me to go to the craft. I said no. Yes [he asked] me again if I was sure….  

JP: I told him that we’re gonna start needing video evidence. He told me [that] because [of] a deal they have with the United States and other countries, they can’t.

Michael Salla: Surprised you said no. Did you get a bad feeling at any point?

JP: No, I actually felt happiness, but I was kind of mad because of not getting video.

Michael Salla: Hmmm, would you have been allowed to take photos?

JP: He told me. This kind of ship gonna be seen all over. After he talked to me. He touched me. I had a Flash that I was inside the ship. Floating around. It was a split second. Then he told me you’re back.

Here, JP is suggesting that the “Nordic” had arranged for him to view the interior of the craft without physically going inside. Perhaps astral projection or some other kind of non-physical encounter had occurred.

JP then goes on to ask about the cooperation between the Nordics and the USAF:

JP: I ask him what’s going on with you guys and the United States Air Force. He told me that they’re working on a big project together. A couple of projects in the Gulf of Mexico Involving a couple of MacDill Air Force personnel.

https://www.exopolitics.org/contact-with-nordic-alien-in-usaf-uniform-whose-spacecraft-was-photographed/

 

***

 

Haha, Buzz Aldrin, entinen astronautti kuvassa... Buzz kertoo nähneensä ufoja kuussa https://www.youtube.com/watch?v=ZNkmhY_ju8o

"Sinulle tapahtui henkinen herääminen? Menetit kaikki ystäväsi ja sukulaisesi totesivat sinun olevan hullu? Hienoa! Tervetuloa paratiisiin."

 

Dd6S7hHU0AADuSJ.jpg