Päivitykset artikkelin lopussa.

https://www.sophialove.org/

Tämä tuli tänään Sophia Love:lta sähköpostina, suomensin heti. Samassa yhteydessä oli häneltä myös muuta viestiä, kuten että 11.5.2024 aurinkomyrsky oli merkki. Sophia oli kirjoittanut ylös tämän tunnin kestäneen keskustelun lähteensä eli "One" ("Yksi") kanssa jälkikäteen muistin varassa.

"Asiat kulkevat nyt nopeasti ja vaikuttavat jokaiseen. Kaupankäynti ja rahajärjestelmä pysäytetään tilapäisesti. Siksi että uudet järjestelmät asetetaan tilalle. Ne ovat valmiina. Jos varaudumme vara-varastoilla ja on vaihtoehtoja dollarille ja pankkikorteille, selviämme. Se ei kestä kauaa. Tämä on suunniteltua. Tulee olemaan ilmeisiä muutoksia hallintarakenteisiin. Ei tarkalleen sanottu että asevoimat hallitsevat, mutta kuvailu miltä asiat näyttävät hetkisen, kuulostaa siltä. En kirjoittanut tästä muistiinpanoja. Kuulosti siltä että kaikki vain pysähtyy. Kuin tauko. Se osoittaa että se on ohi, se kannattaa muistaa. Olemme vapaita. Mutta jotkut ovat valmistautumattomia.

Meitä saatetaan pyytää avuksi. He varoittivat että autamme vain jos pyydetään, tai siellä missä huomaamme että meitä tarvitaan. Kaikki muuttuu ja se mihin sinua tarvitaan, riippuu missä asut ja työskentelet.

Kysyin tarkkaa ajankohtaa. He eivät antaneet sellaista. He vain sanoivat "Olette saaneet merkin. Mitä muuta haluatte? Tämä on yhteistyöllä luomista."

 

PÄIVITYS I: Epäilin aluksi että liittyykö tämä omaan ennusteeseeni että tapahtuu jonkinlainen romahdus. Mutta ei liity ainakaan siihen "Chicagoon" josta sain ennustuksen: https://youtu.be/0Hij4JwHNwM

Sain 18.5 katselumatkan jälkeen viestissä lisätietoa, että oma vihjeeni Chicago (ja Kalifornia) liittyy siihen että "maaperästä tulee täysin käyttökelvotonta". En tiedä onko tämä vertauskuva henkisestä tilasta enemmänkin kuin maanviljelyksen katastrofista, sillä viesteissä "kuivuus" ja "vesikaivo" esiintyvät kyllä vertauskuvina. Viestini ovat mysteerikoulu, siksi suoraa tietoa en saa, meitä ei opasteta koskaan suoraan, sillä siinä jäisi itse opiskelu välistä.

Mutta se uutinen näytetään Suomenkin televisiossa, haastatellaan kahta paikallista asukasta. Haastateltavista mies taluttaa koiraa ja näyttää pölyävää maata kourassaan, miten se on käyttökelvotonta. Nainen itkee lapsensa puolesta, kun ei ole tulevaisuutta. Se leviää Suomeenkin, mitä sitten onkin.

Ehkä nyt rahatalouden osalta on tulossa se "osittainen romahdus" jonka näin kävely-katselulla nro 8, elokuussa 2023: https://youtu.be/IsVWdbxMjKs  Sehän olisi merkki meille valotyöntekijöille astua tehtäviimme, meitä on sisäisesti koulutettu siihen. Minullakin oli vihjaus että jotkut putoavat "perseelleen", he jotka eivät ole valmistautuneet, meille muille se on pehmeä lasku. Marraskuulla 2023 minulla oli myös vihjaus katselumatkalla nro 62 että "kun heinä kukkii" kesällä 2024, kaikki olisi tasapainossa. Olen laittanut sen lyhyesti videolle, eli täällä kohdasta 01:00 eli eka minuutti: https://youtu.be/TpF9Doh8XEc (Löytyy vain Patreon päiväkirjasta kokonaisena.)

Sain siis vihjeen huhtikuulla 2024 että Chicagossa tapahtuu jotain keväämmällä. "Ne tapahtumat keventävät mielentilaanne, tulevaisuus kajastaa siellä ensimmäisenä." Mutta se oli jokin väärin ymmärretty tai ihmisten tajunnasta ohi mennyt tapahtuma.

Jokaisella kanavoijalla on aina yksi palanen kuvioon, yhdelle ei anneta kaikkea. Näin jokaisen sanomaa tulisi kunnioittaa, olemme yhteisö.

PÄIVITYS II 25.5: Omaan viestiini liittyen, Valkeakosken 15-vuotiaan tytön tapon lehtijuttu, kiinnitti huomiota kuvassa "koiraa taluttava mies" ja nainen myös koiran kanssa. Viestissäni oli: "Nainen itkee lapsensa puolesta, kun ei ole tulevaisuutta". Epäilen tämän liittyvän asiaan, ei voi olla sattumaa. "Chicago"saattaa viitata vain kaupunkiin jossa on levottomuuksia. Tyyliin "Suomen Chicago". Se sana selviää varmasti myöhemmin. Mutta googletin myös sanoilla "15 year old girl killed in Chicago", tuloksena muutama nuori uhri tältä keväältä. Ehkä tämä tapahtuma saa aikaan jotain, kyse olisi nuorten tyttöjen suojelemisesta, feminiinienergian nousemisesta? "Maaperä" usein viesteissäni viittaa ihmisen henkiseen perustaan myös, eli jos se on "pölyävän kuiva", siinä ei ole vettä eli viisautta.

Kyseinen lehtijuttu täällä: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010453525.html

Tytön mainittiin myös olevan kiltti ja ystävällinen, joten saattaa liittyä 4.5.2024 viestiini (vain Patreonissa toukokuun -24 kokemuksissa) siitä, miten kautta aikojen lempeitä on pyritty kampittamaan tavalla tai toisella. Viesti kertoi Norjan kuninkaasta, faaraon 7. jälkeläisestä joka "kampitettiin" Suomessa ja haudattiin tänne. Lempeät ärsyttävät heitä, jotka kuuntelevat ilkeämielistä opastusta ajatuksiinsa.

Koska sitä saat, mitä jaat ympärillesi, eli jos ajattelet kokoajan ilkeästi ihmisistä, sinulle syötetään niitä ajatuksia koko ajan lisää, kunnes kukistut niihin itse. Jos taas kuuntelee korkeampaa opastusta joka opastaa kohteliaaseen käytökseen ja toisten auttamiseen, pääsee edistymään polullaan. Ja tämä asia juurikin kuuluu Oppaideni välittämään viestiin.

Sain ennustaa tämän tulevaksi, koska Oppaideni yksi tehtävä on saada sorretut ihmiset oikeaan asemaansa ja arvostukseen. Että nousisimme omaan voimaamme.

PÄIVITYS III 29.5: Kyllä, tämä tapahtuma todellakin aiheutti reagointia. Saamani ennustus osui nappiin. Tuntui hassulta katsoa uutisia, kun tiesin että olin ennustanut nämä tapahtumat. 

Valkeakoskella reagoitiin tytön surmaan – taksinkuljettaja kerää rahaa kyyteihin, itsepuolustuskurssi toteutuu piakkoin | Kotimaa | Yle

Näkökulma: Olen pahoillani (iltalehti.fi)

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/8ceb61f2-633e-44be-95bb-3ab59e4e340a

↑  "Näkökulma: Jos uhkaat kuristaa naisen ”kännissä ja läpällä” tarvitset apua. Kritisoin lainsäädäntöä, joka ei mahdollista sitä, että vastaavia vakavia uhkauksia esittäneitä ihmisiä saadaan niistä vastuuseen. Kritisoin yhteiskuntaa, jolla ei ole keinoja käsitellä miehiä, jotka kirjoittelevat väkivaltafantasioitaan verkkoon. On käsittämätöntä, että väkivaltaiset ja väkivallalla fantasioivat miehet eivät saa tarvitsemaansa apua. Pahimmassa tapauksessa naiset maksavat siitä hengellään."

Vanhempien pahin painajainen kävi toteen – Synkästä teosta epäilty pikkurikollinen ei kommentoi rikosepäilyä (iltalehti.fi)