David Wilcock Teachings of Honor and Duty. "Opetuksia kunnioituksesta ja velvollisuudesta." Kannattaa katsoa koko video, sekä muutkin Davidin pitkät luentomaiset livet:

 https://www.youtube.com/live/j9hoskZsEGk?si=qGaca4ywHmEoIcMF

Suomensin, koska itsehän kanavoin myös Akhenatenia (hän on sieluperheeni isoisä). Myös minun Saijankirjat -viestini liittyvät Yhden Lakiin, eli saan liittyä Davidin ja muiden kanavoijien joukkoon tämän asian suhteen. Kaikki viesteissäni liittyy aurinkoon, saan katseluissa aurinkosymboleja, yms. Täällä kerron hieman asiasta ja muilta videoiltani löytyy lisätietoa: https://youtu.be/W98n6MSeuJ0?si=KJFOfJypca4nJ8eg


 

Wilcockin videolta kohdasta 1:50 jälkeen.

David: "Yhden Laissa (The Law of One) on hyvin kehittyneitä opetuksia kunnioituksesta. Esimerkiksi sessio kaksi, kysymys kaksi. Siinä he erityisesti puhuvat Akhenatonista, sillä he saivat kontaktin häneen ja hän näytti auringonkehrän kuvaa, puhuu yksijumalaisuudesta. Koska kristittyjen enkelit ilmestyivät hänelle egyptiläisen RA-jumalan muodossa, joka sittemmin muuttui Arkkienkeli Mikaeliksi. Tämä lähde käyttää eri nimiä kontaktoidessaan eri kulttuureita."

Yhden Laki Akhenatonista: "Miehellä ei ollut paljoa kokemusta maaelämästä ja instrumentti (kanavoija Carla) kutsuisi häntä Vaeltajaksi."

David: "Eli ET enkelisielu, kuten olemme monesti kerranneet. "Siten tämä mieli/keho/henki (ihminen) sai yhteyden kommunikaatioomme."

David: "Minä saavutin tällaisen kommunikaation myös, lähde ilmoitti olevansa sama lähde kuin Yhden Laissa." 

Yhden Laki Akhenatonista: "Tälle nuorelle entiteetille oli annettu äänen/sointujen värähtelykokonaisuus joka värähteli jumalan kunniaksi, jota instrumentti (Carla) kutsuisi Amun:iksi. Entiteetti päätti että tämä nimi ei kuulunut liitettäväksi hänen sointuvärähtelyihinsä. 

David: "Äänivärähtelykokonaisuus on siis nimi (Amun). Akhenaton muutti nimensä sellaiseksi joka kunnioitti auringonkehrää, eli Amun:in sijaan tuli Aten. Aurinko edustaa logosta, Luojaa joka ruumiillistaa Kristuksen (Jeesus oli auringon poika). He selittivät että kuudennen tiheystason olentoina, he viettivät paljon aikaa asumalla auringossa ja loivat itseasiassa auringonvaloa olemalla seksuaalisessa kanssakäymisessä toistensa kanssa. Universaali tietoisuus: ihmiset palvoivat aurinkoa, vaikka kyse oli suuremmasta luomisen asiasta. Akhenaten vakuuttui että Yhden värähtely (ykseys) oli todellinen henkinen värähtely ja hän julisti siten Yhden Lain. Tämä oli tärkeä asia, joka tasoitti tietä kristinuskolle myöhemmin. Egyptin papisto ei pitänyt siitä ja järjesti Akhenatonin ulos.

Akhenaton siis kunnioitti jumalaa tähtemme, eli auringon muodossa, mutta se on hyvin rajallinen näkemys hänen asiastaan."

 

Lukekaa tähän lisäksi Elisabeth Haichin Vihkimys -kirjasta sivu 302. Hän puhuu siinä leijonan tähtikuviosta, auringosta ja auringonpalvomisesta joka syttyy uudelleen (hän näkee näyssään tulevaisuuteen). En voi kopioida tekstiä, kopiointikielto. Sivulla 303 hän kertoo uusista henkisistä kyvyistämme joita opetettaisiin tulevaisuudessa ihan normaaleissa kouluissa, hän näkee siis kaikkialla sellaisia kouluja. Näihin kykyihin kuuluu siis muunmuassa materialisointi, josta itse olen saanut 20 harjoitusta. Julkaisen sen joskus kun se opiskeluni on päätöksessä, siihen alkoi liittyä niin isoja kokonaisuuksia kuten rinnakkaistodellisuudessa luominen, että saan julkaista Oppaiden mukaan sen vasta "oikeassa järjestyksessä", en vielä.

☼  Sain katselumatkalla nro 33 tämän symbolin esimerkiksi. Tästä aloittamastani kopiosta puuttuu vielä viimeistely ja keskeltä valkoiset säteet.

20231219_111840.jpg

Wilcockin videosta vähän lisää suomennosta:

"Monilla ihmisillä henkisissä yhteisöissä ei ole kunnioitusta, he ovat epäkunnioittavia toisiaan kohtaan, ovat egonsa vallassa. Me joko olemme yhdessä tai erikseen. Haluamme olla osa ryhmää, ei ole sijaa kateudelle ja vihalle. Tulee keskittyä asioihin joista olemme samaa mieltä ja rakastavasti sivuuttaa ehkä sen 15 % asioista joista emme ole samaa mieltä. Annetaan toisille tunnustuksia työstään, ei vain varasteta ideoita Shadow of Ezralta ("Q"/Twitter) vaan kerrotaan idean lähde.

Taistelette vapauden puolesta, ei ehkä näytä siltä tällä hetkellä että olisitte voitolla tai että teitä kunnioitettaisiin, teitä saattaa hermostuttaa vastustus jota tulette kokemaan. Mutta tulevaisuudessa teidät nähdään sankareina, teitä kunnioitetaan suuresti siitä mitä olette tehneet. Tämä on sotilaallinen operaatio, valinnainen työ, jokainen voi astua esiin ja alkaa jakaa materiaalia, oli se sitten video, podcast tai muu. Nyt on aika astua esiin, sillä sanotaan että tulevina päivinä tasavalta vallataan takaisin. Mitä se tarkoittaakin, se tulee tehdä laillisesti, ei väkivallalla."


Suomeksi Yhden Laki -kirjan aihepiirejä: 

https://yhdenlaki.wordpress.com/wp-content/uploads/2014/11/opinto-opas-luku-1.pdf 

https://yhdenlaki.wordpress.com/wp-content/uploads/2014/11/opinto-opas-luku-2.pdf

*

SUMERILAISTEN KÄSILAUKKU OLI KRISTALLITEKNIIKKAA

"Monien muinaisten temppelikuvien, kuten sumerilaisten ja Göpekli Tepen "käsilaukut" on kristallitekniikkaa, joka tuotiin Keski-Aasiasta. Siinä on tiettyjä kristalleja geometrisessä muodossa, joka aiheuttaa ympäristön taajuuden nousun, jolloin korkeataajuuksiset olennot voivat olla läsnä. Ilman sitä teknologiaa se ei olisi mahdollista. Muinainen Egypti rakennettiin vasta kauan sen jälkeen. Käsilaukun sijaan laite oli enemmänkin pyöreän muotoinen, kahva ja luukku/kansi. Luukun sisäpuolella on monenlaisia kristalleja, osa ei täältä Maapallolta. Käsilaukku luo portaalin mistä myös ihminen voi matkata toiselle puolelle. Se on vihkimysprosessi jota on käytetty tuhansia vuosia, mutta enää emme tarvitse näitä teknologioita, olemme kehittyneet."

(Viittaisi siihen että kykenemme nyt matkaamaan ilman näitä laitteita. Itselläni on ollut vuoden 2024 viesteissä "voimanaisen käsilaukusta", missä oli voimatyökaluja. Arvasin heti että sillä viitattiin sumerilaisten "käsilaukkuun". Kaikki tieto taas linkittyy yhteen synkronisesti.)

Suomensin tämän kohdasta 13 minuuttia videolta QHHT Capetown ANNUNNAKI HISTORY ON EARTH: https://youtu.be/kuhgzC1YB9A?si=S-zL17uWIUrxhs-7

(Klikkaa myös litteraatti päälle, löytyy kuvauskentän alta. Se ei tunnista sanoja täysin, mutta rytmittää lauseet, joten pysyy hyvin kärryillä.)

ANNUNAKIT AASIASTA LEVITTÄYTYIVÄT MM. POHJOLAAN VIIKINGEIKSI

Videolla kerrotaan että Aasiasta lähteneitä Annunakeja on yhä nykyihmisten sieluissa, se kansa asuu nykyään maapallon sisäosissa, toisenlaisessa tasossa, ei fyysisenä. He lähtivät siis Aasiasta leviämään ympäri maailmaa että ihmiskunta voisi kehittyä.

Kohdassa 30 minuuttia Viikingeistä ja heidän alkuperästään. Kohdassa 33 "Toisessa maailmansodassa käytettiin mustaa magiaa. Himmlerillä oli kokonainen esoteerinen armeijan osasto joka käytti noituutta, pendulumeja kartan päällä tutkien sijaan, yms. 

"How did the Annunaki spread from Asia to all over the world. The Asians live now in the inner Earth, many humans have their soul. Black magic was used in WW2. The third reich did not use sonar to detect enemy, because they used pendulums on maps. Himmler had an entire esoteric army branch dedicated to witchcraft and other methods."

*

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e21a3c63-2179-4fb1-90dd-c5b8477ed8c9

NYKYAIKAINEN NOITAVAINO

"Venäjän turvallisuuspalvelu FSB on pidättänyt naisen, joka sanoo olevansa noita.  Häntä syytetään väkivallan lietsomisesta Venäjän ortodoksipapistoa vastaan. Aljona Polyn, oikealta nimeltään Jelena Sulikova, on Venäjällä tunnettu. Hän on kertonut perineensä maagiset kykynsä isoäidiltään. SBU syyttää järjestön rekrytoimia noitia vakoojiksi, jotka tarkkailevat Ukrainan sotilashenkilöstön ja -kaluston liikkeitä."

*

PLEJADILAISET

Viesteistäni toukokuu 2024 ©Saijankirjat. Jos jaat, mainitse tietolähde, kuvia ei voi käyttää ilman lupaa. Eli lisätietoa tästä aluksesta josta tein kuvan jo aiemmin. Tämä näkemäni hakaristi on plejadilaisten alus. Se näyttää meille maapallolle mustalta, mutta se on sininen sisältä (käytävät, oviaukot). Ensin tapahtuu sisäinen kontakti. Hakaristin muoto on siksi, että se pyörii ja muodostaa pallon.

Loput näistä informaatioista löytyy vain päiväkirjoistani Patreonissa: http://patreon.com/user?u=103254943

 Nimet%C3%B6n%20suunn.malli.jpgSaijankirjat.jpg

Kuvien lähde: Saijankirjat